Zastrašujući detalji o majci koja je ubila svoju decu: Dok je davila mališane bila je omamljena lekovima

07.02.2023

18:15

0

Klensi se optužuje za ubistvo svoje petogodišnje ćerke Kore, trogodišnjeg sina Dosona i sedmomesečnog sina Kalana

Zastrašujući detalji o majci koja je ubila svoju decu: Dok je davila mališane bila je omamljena lekovima
Copyright Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy

Snimak poziva koji je hitna pomoć dobila nakon što je Lindzi Klensi (32) zadavila svojih troje male dece otkrio je da se ona navodno sekla nožem pre nego što je skočila sa poslednjeg sprata kuće u Masačusetsu pokušavši samoubistvo.

Zastrašujući snimak poziva između dispečera hitne pomoći otkrio je delimično kakve povrede je zadobila Klensi, koja je i dalje vezana za bolnički krevet dok čeka da bude optužena za ubistvo.

- Žena je skočila sa gornjeg sprata kuće. Povreda prilikom pada, razderotine na vratu - ona ​​je svesna u ovom trenutku... Skočila je sa šest metara visine - kaže jedan od članova osoblja hitne pomoći u snimku od 24. januara.

Dispečeri su rekli da oni koji su odgovorili na poziv nisu odmah znali gde se nalazi nož „ili neki drugi predmet kojim se posekla“ i nazvali su hitni poziv „samoubilačkom situacijom“.

Oni koji su prvi reagovali tada su zatražili dodatna kola hitne pomoći i pomenuli su „dve osobe sa srčanim zastojom“. Kasnije je dispečer obavešten da su na mestu događaja ukupno četiri pacijenta.

Klensi, koja je bila na odsustvu sa posla u Opštoj bolnici u Masačusetsu, optužuje se za ubistvo svoje petogodišnje ćerke Kore, trogodišnjeg sina Dosona i sedmomesečnog sina Kalana, koji je preminuo u bolnici tri dana kasnije.

Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy
 

Njen muž, Patrik, pronašao je svoju ženu kako leži ispred njihove kuće u Daksberiju nakon što se vratio sa večere za porodicu 24. januara. Snimak ne uključuje njegov poziv hitnoj pomoći.

Klensi je hospitalizovana otkako je skočila i nije imala kontakt ni sa kim osim sa medicinskim osobljem i advokatima - čak ni sa mužem ili roditeljima.

Ona je navodno prikovana za krevet, ali je u stanju da komunicira.

- Ona nije paralizovana. Može da pomera noge. Može da pomera ruke. Ona je pisala i mogla je verbalno da komunicira - rekao je advokat iz kancelarije tužioca.

Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy
 

Klensi je popila previše lekova, jer je pila 12 lekova na recept, što ju je „pretvorilo u zombija" kada je navodno ubila svoju decu i pokušala da sebi oduzme život, rekao je njen advokat Kevin Redington.

Navodno je patila od postporođajne depresije i otvoreno je pričala o svojoj borbi sa anksioznošću na društvenim mrežama.

Klensi će biti optužen po dve tačke za ubistvo i po tri tačke za davljenje, napad i zlostavljanje opasnim oružjem u Okružnom sudu u Plimutu u utorak.

Očekuje se da će optužbi biti i više kako bi se uračunala kasnija smrt bebe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike