Gradonačelnik Toronta podneo ostavku: Saznalo se da je bio u intimnoj vezi sa 37 godina mlađom savetnicom

11.02.2023

07:44

0

Tori je rekao da je njegova veza počela tokom pandemije kovid-19 a da je "okončana obostranim pristankom ranije ove godine"

Gradonačelnik Toronta podneo ostavku: Saznalo se da je bio u intimnoj vezi sa 37 godina mlađom savetnicom
Džon Tori - Copyright Profimedia

Gradonačelnik Toronta Džon Tori (68) podneo je ostavku odmah pošto je list "Toronto star" u petak pisao o njegovoj intimnoj vezi sa mnogo mlađom savetnicom.

Tori je u saopštenju u kojem je objavio da podnosi ostavku, priznao da je bio u vezi sa 31-godišnjom savetnicom, kao i da je veza okončana, a da ta žena više ne radi u gradskoj upravi, preneo je Rojters.

Profimedia
 

- Veoma mi je žao i bezrezervno se izvinjavam građanima Toronta i svima onima koje su moji postupci pogodili - naveo je Tori izvinjavajući se, "pre svega" svojoj supruzi Barb i porodici koje je, kako priznaje, "izneverio više nego ikog drugog".

Tori je rekao da je njegova veza počela tokom pandemije kovid-19 a da je "okončana obostranim pristankom ranije ove godine".

- Duboko žalim što moram da se povučem sa posla koji volim u gradu koji volim još više. Verujem da je najbolje da se u potpunosti posvetim poslu koji je neophodan da bih popravio najvažnije (porodične) odnose - napisao je Tori u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike