Čovek kome su obe noge amputirane nosio nož, policija ga upucala 8 puta (VIDEO)

01.02.2023

20:40

0

Autor: N. Pavlović

Entoni Lou je noge izgubio nakon sukoba sa policijom u Teksasu

Čovek kome su obe noge amputirane nosio nož, policija ga upucala 8 puta (VIDEO)
Copyright Twitter/WaFlo998

Kalifornijski policajci usmrtili su muškarca kome su obe noge amputirane, a snimljeni su kako ispaljuju najmanje osam hitaca u njega.

Navodno, on je prethodno jednog muškarca izbo nožem.

Porodica Entonija Loua Džuniora (36), inače oca dvoje dece, rekla je da je on nedavno izgubio obe potkolenice nakon sukoba sa policijom u Teksasu. 

Od tada je živeo sa majkom, a na dan smrti rekao joj je da ide u "Mekdonalds". Još nije jasno koga je i zašto Entoni navodno izbo nožem, niti u kakvom je stanju ta osoba.

Policija Hantington Parka je saopštila da je Lou ničim izazvan izbo nožem jednu osobu nakon čega je pokušao da pobegne sa mesta nesreće. 

Kako tvrde, "iskočio" je iz invalidskih kolica i "pobegao na patrljcima", pa su dvojica policajaca bila prinuđena da ga upucaju šokerom. Entoni je navodno u jednoj ruci držao veliki mesarski nož.

Ubrzo je na lice mesta stiglo i drugo policijsko vozilo iz kojeg je izašao treći policajac. Tokom narednih 15 sekundi, policajci su ispalili više hitaca, pogodivši Loua u gornji deo trupa. Nakon što je pao na zemlju, stavili su mu lisice na ruke.

– Policajci Hantington parka su najmanje dva puta pogodili osumnjičenog šokerom, ali je upotreba bila neefikasna. Naime, dotični je ponovo pokušao da baci mesarski nož na policajce i tada je došlo do pucnjave - saopštila je kancelarija šerifa okruga Los Anđelesa.

Lou je preminuo na mestu, a njegova porodica sada traži odgovore od policije.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike