"Padaju" i saradnici šefa Koza nostre: Raste spisak onih koji su pomagali čuvenom mafijašu da 30 godina izbegava hapšenje! (VIDEO)

25.01.2023

22:26

0

Autor: I. P.

Karabinjeri su pretražili domove dvojice Lupina: u Vinčencovom stanu pronađena je neka vrsta skrivene sobe, koja je pretresena i utvrđeno je da je prazna

"Padaju" i saradnici šefa Koza nostre: Raste spisak onih koji su pomagali čuvenom mafijašu da 30 godina izbegava hapšenje! (VIDEO)
Copyright Youtube/Local Team/Guardian News

Dvojica sinova vozača Matea Mesine Denara u utorak su se pridružila svom ocu na listi onih koji su pod istragom zbog pomaganja 60-godišnjem mafijaškom bosu da uspešno izbegava hapšenje 30 godina pre nego što je prošlog ponedeljka uhapšen u klinici za rak u Palermu.

Spisak pomagača nekada najtraženijeg čoveka Koza nostre koji su pod istragom raste, rekli su u utorak pravosudni izvori.

U registar osumnjičenih upisani su Vincčenco i Antonio Lupino, sinovi Đovanija, čoveka koji je dopratio mafijaškog bosa do klinike "Madalena", gde su obojica uhapšeni u ponedeljak.

Karabinjeri su pretražili domove dvojice Lupina: u Vincčencovom stanu pronađena je neka vrsta skrivene sobe, koja je pretresena i utvrđeno je da je prazna.

Proteklih dana, u ograđenom prostoru u vlasništvu porodice Lupino policija je pronašla automobil "alfa đulijeta" kojim se mafijaški bos kretao.

Podsetimo, policija je prošle nedelje uhapsila Matea Mesinu Denara nakon 30 godina bekstva. On je uhvaćen u privatnoj klinici u Palermu gde je otišao na lečenje, a utvrđeno je da boluje od raka creva, zbog čega je u zatvoru već primio prvu dozu hemoterapije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike