Besni psi u parku napali ženu koja ih je šetala: Nasmrt je izujedali, sve se odigralo u nekoliko trenutaka

14.01.2023

16:41

0

Bolničari su se uzaludno borili da spasu teško povređenu ženu

Besni psi u parku napali ženu koja ih je šetala: Nasmrt je izujedali, sve se odigralo u nekoliko trenutaka
Ilustracija - Copyright Pixabay

Čopor pasa nasmrt je izujedao ženu (28) koja ih je šetala u parku u Londonu, naočigled šokiranih posmatrača. 

- Nije bilo lajanja, samo je vrištala. Pokušala je da se izvuče, ali nije uspela jer su bili zapetljani oko nje - otkrio je jedan užasnuti svedok koji je kazao da se sve odigralo u nekoliko trenutaka.

Bolničari su se uzaludno borili da spasu teško povređenu ženu koja je napadnuta nekoliko trenutaka pošto je jedan od ljubimaca ugrizao drugu ženu koja je šetala svog psa.

Policija je uhvatila osam životinja, od kojih nijedna nije pripadala zabranjenoj rasi, uključujući leonbergera i dva jazavičara i oni su noć proveli u policijskim odgajivačnicama.

Žrtva, koja je bila stanovnica Londona, odvela je u četvrtak životinje na popularno mesto za šetanje pasa u Keterhamu u Sariju.

Tamo je jedan od pasa za koje je bila zadužena ugrizao drugu ženu, koja je otpuštena iz bolnice nakon lečenja, pre nego što se ustremio na nju, u čemu su ga pratili ostali psi.

Dva jahača konja našla su je dok je ležala na samrti, a policajci su ogradili područje dok su forenzičari obavljali svoj posao. Niko nije uhapšen.

Ričard Brin, koji vodi obližnje odgajivačnice "The Mardens", rekao je da je često viđao profesionalne šetače pasa sa njih pet ili šest, ali da je „uvek mislio da to ne bi trebalo da rade", dok je Kolin Tenant iz Udruženja za ponašanje pasa i mačaka rekao za britanski San rekao da je „nalet adrenalina“ među psima možda izazvao napad.

- Adrenalin zbog borbene situacije može izazvati više agresije u okršaju. Možda je šetač pasa izgubio ravnotežu i bio je meta. Kada energija dostigne vrhunac poraste u takvoj situaciji, može doći do borbe među čoporima i psi mogu da ugrizu bilo koga, čak i ako pokušavaju da mu pomognu - zaključio je on.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike