Horor u SAD: Dva pitbula, kućni ljubimci, nasmrt izujedala dvoje dece - majka ih branila svojim telom, ali im nije bilo spasa!

09.10.2022

20:22

0

Njihova majka je prebačena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju

Horor u SAD: Dva pitbula, kućni ljubimci, nasmrt izujedala dvoje dece - majka ih branila svojim telom, ali im nije bilo spasa!
Pit bul (Ilustracija) - Copyright Pixabay

Dvoje male dece u SAD, u Memfisu, nasmrt su izgrizla dva pitbula koji suviše od osam godina bili njihovi kućni ljubimci.


Majka dece Kirsti Benard (30) pokušala je svojim telom da spase dvogodišnju kćerku Lili Džejn i petomesečnog sina Holasa Dina kada su ih u četvrtak napali psi ispred porodične kuće, piše "USA tudej".

Njihov otac Kolbi Benard u tom trenutku nije bio kod kuće.

- Stavila je svoje telo na Lilino kako bi pokušala da je zaštiti nakon što je napad počeo - rekao je juče Benardov ujak Džef Gibson za USA tudej.

Dok je ležala na Lili, oba psa su počela da je napadaju, dodao je on. Dvoje dece je proglašeno mrtvim kada su zvaničnici stigli u kuću, saopštila je policija. Njihova majka je prebačena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, naveli su zvaničnici.

Porodica je imala pse više od osam godina i oni nikada nisu bili agresivni, rekla je najbolja prijateljica majke Kelsi Kenfild za Foks njuz.

- Ta deca bila njen svet i da je bilo nagoveštaja opasnosti, ona nikada ne bi držala te pse u blizini svoje dece - kazala je ona.

Napad pasa je trajao 10 minuta. Nad psima je izvršena eutanazija nakon napada. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike