Majka objavila snimak porođaja u Norveškoj: Veliki bračni krevet, televizor, luks obrok, dok muž drema na krevetu (VIDEO)

10.01.2023

07:40

0

Autor: 24sedam

Hana Felers je jedna od majki koja se porodila u Norveškoj, a svoje iskustvo je podelila na Jutjubu

Majka objavila snimak porođaja u Norveškoj: Veliki bračni krevet, televizor, luks obrok, dok muž drema na krevetu (VIDEO)
Portland bolnica (1) - Copyright Printscreen/YouTube

Skandinavci se smatraju najsrećnijim ljudima na svetu. U Danskoj, Finskoj, Švedskoj i Norveškoj ljudi su najzadovoljniji svojim životom, između ostalog i zbog podrške koju dobijaju kao budući i novopečeni roditelji.

Hana Felers je jedna od majki koja se porodila u Norveškoj, a svoje iskustvo je podelila na Jutjubu. Vodenjak joj je pukao dok je njen muž bio na drugom kraju sveta, ali nije morao da brine što nije sa njom jer je znao da je u sigurnim rukama.

- U bolnici u kojoj sam bila, odmah pored ulaza nalaze se prodavnice sa svim potrepštinama - od pice do čokolade, igračaka, cveća i poklona. Nakon što se prijavite, liftom se popnete do sprata na kom se nalazi porodilište. Postoji hodnik sa sobama za medicinske sestre, koje su tu ako vam nešto zatreba, a dobijate ključ-karticu, kao u pravom hotelu - rekla je ona.

Oduševile su je i sobe, koje imaju veliki bračni krevet, televizor, telefon i kolevku za bebu, dok kupatila imaju prostrane tuš-kabine.


Na snimku se vidi da je očevima dozvoljeno da budu sa suprugama i novorođenim bebama.

Hanin muž je stigao dan nakon što se porodila, pa ga je snimila kako drema u njihovom bolničkom krevetu.

Hana takođe naglašava da su medicinske sestre dostupne 24 sata za sve što im je potrebno. Hvali i hranu. Konzumirala je čokoladno mleko, kafu, sok od jabuke, a posle porođaja dobijala je ukusan hranljiv obrok neophodan da se majci vrati snaga.

- Porođaj u Norveškoj je najbolje iskustvo koje sam imala - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike