Uhapšeni tinejdžeri zbog ubistva vršnjaka: 30 sekundi pakla u tržnom centru u Minesoti

25.12.2022

07:46

0

Prema njegovim rečima, policija veruje da je pucao jedan 18-godišnjak, ali da postoji sumnja da je još jedan osumnjičeni takođe upotrebio vatreno oružje

Uhapšeni tinejdžeri zbog ubistva vršnjaka: 30 sekundi pakla u tržnom centru u Minesoti
uviđaj - Copyright Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli)

Policija u američkoj saveznoj državi Minesoti saopštila je da je uhapšeno petoro osumnjičenih za jučerašnji napad vatrenim oružjem u velikom tržnom centru u gradiću Blumingtonu, južno od Mineapolisa.

Na konferenciji za novinare, šef policije Blumingtona Buker Hodžis potvrdio je hapšenja u vezi sa tom pucnjavom i rekao da će se svi odgovorni napadači suočiti sa optužbama za ubistvo, prenosi AP.

U napadu, koji je trajao samo tridesetak sekundi, ubijen je 19-godišnji mladić.

Hodžis je rekao da su pripadnici tima za hitne intervencije rano jutros u jednoj kući u obližnjem Sent Luis Parku uhapsili dva mladića starosti 18 godina i tri 17-godišnjaka.

Prema njegovim rečima, policija veruje da je pucao jedan 18-godišnjak, ali da postoji sumnja da je još jedan osumnjičeni takođe upotrebio vatreno oružje.

Šef policije Blumingtona je potvrdio da policija još traga za šestim osumnjičenim.

- Ako dođete ovde u Blumington i ubijate ljude u našem tržnom centru, onda za Božić dobijete ovo -  rekao je Hodžis držeći u rukama narandžasto zatvorsko odelo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike