Na dušeku ležalo dete, a oko njega preko 300 pacova, bubašvabe i fleke od krvi: Policajci zatekli jeziv prizor u kući (VIDEO)

13.12.2022

06:10

0

Autor: M.M.

Nakon što su dobili prijavu zbog nasilja nad životinjama, policajci su ušli u kuću i ostali šokirani mirisom i prizorom

Na dušeku ležalo dete, a oko njega preko 300 pacova, bubašvabe i fleke od krvi: Policajci zatekli jeziv prizor u kući (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Šenon Meri Morgan sa Floride uhapšena je nakon što su zamenici šerifa pronašli malo dete u njenoj kući okruženo sa preko 300 pacova i bubašvaba.

Nakon što su dobili prijavu zbog nasilja nad životinjama, policajci su ušli u kuću i ostali šokirani mirisom i prizorom. Odmah su osetili miris amonijaka i nagomilan izmet, smeće i trulu hranu koja je stvorila najezdu muva i bubašvaba.

Oni su kasnije pronašli na desetine reptila i pacova u kavezima, ali i nekolicinu slobodnih koji su se slobodno kretali po kući. Bilo je i mačaka koje su jurile glodare, a onda su naleteli na dete u spavaćoj sobi. Dete je bilo na dušeku po kom su milele bubašvabe.

Vlasti kažu da su takođe pronašli nekoliko malih gmizavaca u kavezima i akvarijumima, uključujući i veliku zmiju.

U jednoj prostoriji čak je živelo 50 pacova, od kojih je više od 300 slobodno trčalo, dok je u drugoj spavaćoj sobi živeo tvor u kavezu ispunjenom fekalijama i pas pronađen u sanduku za koji vlasti kažu da je bio isuviše mali za tolikog psa.

Nijedna od životinja koje su zatekli u kući u kavezu nije imala ni vodu ni hranu.

- Na podu je bila i fleka od krvi kako je mačka ubila jednog pacov - naveli su iz policije.

Šerif okruga je naveo da deca, ali ni životinje ne bi trebalo da žive u ovakvim uslovima i da trpe ovakvo zlostavljanje.

- Uslovi u ovoj rezidenciji i životinja u ovom slučaju su bili toliko loši, da je osoblje šerifove kancelarije upozoreno da ne uđe- rekao je šerif.

Do sada su volonteri iz društva za zaštitu životinja zbrinuli sedam mačaka, jednog psa i jednog tvora.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike