Jezivo: Majka ubila bebu kad je dojila, nije joj dozvolila da udahne vazduh

12.12.2022

22:17

0

Autor: 24sedam

Selina Huarez optužena je za ubistvo svoje bebe Melani, kao i ugrožavanja njene sestre bliznakinje Zari

Jezivo: Majka ubila bebu kad je dojila, nije joj dozvolila da udahne vazduh
Ilustracija - Copyright Pixabay

Majka iz Kalifornije optužena je za smrt jedne od svojih sedmomesečnih ćerki bliznakinja tako što ju je ugušila dok je pokušavala da je doji.

Selina Huarez optužena je za ubistvo svoje bebe Melani, kao i ugrožavanja njene sestre bliznakinje Zari 4. novembra u njihovoj kući u San Hozeu, preneo je Fox San Francisco.

Nakon što je utvrđeno da beba Melani ne diše i da je njena sestra u nesvesti, došla je policija. Obe su hitno prevezene u lokalnu bolnicu.

Huarez je rekla vlastima da je njen muž tog jutra otišao na posao, a ona je odvela svog dvogodišnjeg sina i devojčice u crkvu. Kada su se vratili, Huarezova majka je odvela dečaka i ostavila je sa bliznakinjama, koje su bile bolesne i "nemirne", navodno je rekla.

Devojčice su plakale, a Huarez je rekla da ih obično hrani flašicom, ali je želela da ih doji kako bi im dala odgovarajuće hranljive materije.

Namerno je držala grudi na ustima djevojčica jer je bila frustrirana što se neće da jedu, navodno je Huarez rekla vlastima. Ona je dojila Melani 10 minuta, a onda stavila onesvešćenu bebu na krevet.

Zatim je stavila njenu bliznakinju Zari na svoje grudi „ne dajući joj da uzme vazduh“, rekla je policija. Huarez je navodno čekala 20 minuta pre nego što je pozvala svoju majku. Izvršili su reanimaciju bebama i njen brat je pozvao hitnu.

Melani je umrla dva dana kasnije. Huarez je u pritvoru i očekuje se da će se izjasniti o krivici sledećeg meseca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike