Ovo je devojčica koju je migrant ubio dok je išla u školu: Izleteo iz zgrade i počeo sumanuto da je ubada u stomak, meštani u strahu (FOTO)

07.12.2022

13:46

0

Autor: V.B.

Za sada nije poznat motiv napada, a istraga će utvrditi detalje ovog gnusnog zločina

Ovo je devojčica koju je migrant ubio dok je išla u školu: Izleteo iz zgrade i počeo sumanuto da je ubada u stomak, meštani u strahu (FOTO)
izbodena devojčica u Nemačkoj - Copyright Facebook/Ulm ve Cevresi Ölüm ilanlari

Kobnog ponedeljka, nešto pre 7.30 časova, dogodio se stravičan incident u Nemačkoj, kada je migrant izbo dve devojčice na putu do škole u Ilerkirhbergu.

E.S. (14) je krenula sa bratom blizancem u školu, ali je u poslednjem trenutku odlučila da ostane i sačeka najbolju drugaricu N. M. (13).

Njen brat je otišao na stanicu i ušao u autobus, dok je E.S. tek naknadno sa N. M. krenula da pešaci, ispostaviće se kobnih 400 metara ka stanici.

Dok su prolazili kraj kuće u kojoj su smešteni azilanti, migrant je izleteo i počeo da ubada nožem nedužnu decu. Nakon toga je utrčao u kuću za azilante gde je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život.

On je E.S. zario nož u stomak, a potom je N. M. zario nož u grudi.

Policija je ubrzo opkolila zgradu u kojoj on živi, nakon čega je ubrzo i uhapšen.

Devojčice su prevezene u bolnicu, ali za E. S. nije bilo spasa i ona je ubrzo podlegla povredama, a lekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

Čitav grad je u šoku i strahu zbog svega što se dogodilo, a očevici krvavog pira ne mogu da se oporave.

- Čuo sam buku kod semafora. Pogledao sam i video dete da leži na zemlji. Iz stomaka joj je kuljala krv. Druga se držala za krvave grudi, devojčica je bila u potpunom šoku, ispričao je jedan od očevidaca.

Za sada nije poznat motiv napada, a istraga će utvrditi detalje ovog gnusnog zločina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike