"Bušili" slezine, lomili noseve na krsnoj slavi: Epilog tuče u Aleksincu, dvojica u bolnici, trojica u pritvoru

22.11.2022

11:38

0

Autor: Maja Kostić

Nakon tuče policija je uhapsila trojicu muškaraca zbog sumnje da su teško povredili dvojicu gostiju sa kojima su zajedno sedeli za stolom

"Bušili" slezine, lomili noseve na krsnoj slavi: Epilog tuče u Aleksincu, dvojica u bolnici, trojica u pritvoru
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dvojica Aleksinčanina stara 21 i 53 godine, koji su teško povređeni u krvavoj tuči na proslavi slave Svetog arhangela Mihaila u Aleksincu, nalaze se u svesnom i stabilnom stanju iako je jednom od njih, koji je uboden nožem, izvađena slezina.

-Pacijent star 21 godinu je zadobio povredu abdomena i operativno mu je uklonjena slezina. On je svestan trenutno i stabilan, a nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu. Drugi pacijent star 53 godine ima povrede lica i grudnog koša, a njegovo stanje je trenutno stabilno. U toku je dodatna dijagnostika - kažu u UKC Niš.

Nakon tuče na krsnoj slavi u Aleksincu policija je uhapsila trojicu muškaraca zbog sumnje da su teško povredili pomenutu dvojicu gostiju sa kojima su prethodno zajedno sedeli za stolom.

-Zbog sumnje da su počinili krivično delo nanošenja teške telesne povrede određeno je zadržavanje za L.T. i A.B. iz Aleksinca, kao i protiv F.P. iz Svrljiga, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

Iz OJT Aleksinac je potvrđeno da se sukob desio na proslavi krsne slave.

-Postoje osnovi sumnje da su telesne povrede nastale u tuči koja je bila posledica prethodne rasprave na proslavi krsne slave kod jednog od učesnika tuče, te su, radi saniranja povreda oba lica upućena u KC Niš, Klinike za anesteziju, gde su zadržani radi daljeg lečenja dok će zadržana lica, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u ovo tužilaštvo 23.novembra 2022.godine, saopteno je iz OJT Aleksinac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike