"Monopol" ga koštao slobode: Mladić zbog društvene igre potegao pištolj na porodicu - policija otkrila šta je prethodilo incidentu

30.11.2022

10:27

0

Autor: V.B.

Policija još uvek nije pronašla oružje koje je korišćeno u incidentu

"Monopol" ga koštao slobode: Mladić zbog društvene igre potegao pištolj na porodicu - policija otkrila šta je prethodilo incidentu
Policija SAD - Copyright Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli)

Društvena igra "Monopol" koštala je slobode Džona Armstronga koji je zbog pogrešno odigranog poteza, otvorio vatru u svojoj porodičnoj kući.

Naime, Armstrong je u alkoholisanom stanju u subotu sa svojim rođacima u Talsi, drugom najvećem gradu Oklahome, ušao u žestoku verbalnu raspravu sa svojim očuhom, nakon čega su počeli da bacaju stvari po kući, prevrću stolove i nameštaj, a onda su izašli napolje da se obračunaju, rekla je policija.

Armstrong je tom prilikom zadobio posekotinu na glavi, nakon čega je izvukao pištolj i pojurio svog očuha i polusestru niz ulicu.

Nakon prijave policiji i hapšenja koje je ubrzo usledilo on je priznao da je zapucao jednom, navodeći da je pucao u pravcu zemlje, a ne u svoje rođake.

Uhapšen je na licu mesta, ali policija nije našla oružje i veruje da ga je sakrio u kući pre nego što se predao.

On je završio u pritvoru gde mu je kaucija određena na 25.000 dolara, a istraga će pokazati šta je tačno prethodilo incidentu.

On će se pojaviti na sudu u petak zbog optužbe za napad smrtonosnim oružjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike