Kanje Vest se ponovo kandiduje za predsednika? Najavio saradnju sa veoma kontroverznim komentatorom (VIDEO)

21.11.2022

08:54

0

Autor: N. Pavlović

Prošli put je osvojio svega 60.000 glasova

Kanje Vest se ponovo kandiduje za predsednika? Najavio saradnju sa veoma kontroverznim komentatorom (VIDEO)
Kanje Vest - Copyright AP Photo/Ashley Landis, File

Američki reper, Kanje Vest, rekao je da će se kandidovati za predsednika SAD na predstojećim izborima 2024. godine, a u jednom snimku je pomenuo da će sarađivati sa kontroverznim desničarskim komentatorom Majlom Janopulosom.

Podsetimo, Vest je nedavno uklonjen sa brojnih društvenih mreža zbog antisemitskih izjava.

- Evo ga Majlo, radi na kampanji - rekao je Vest u jednom snimku.

Na pitanje Janopulosa da li je to najava, odgovorio je: "Izgleda da jeste".

- Da, kandidujem se. Jednostavno je, jer ne može niko da mi kaže da treba da govorim ovo ili ono, znate. Idemo u budućnost - rekao je Vest govoreći prilično konfuzno što mu je postao zaštitni znak.

Obojica su se glasno nasmejala tako da se ne zna da li Vest zaista planira da se ponovo bori za Belu kuću, ali u njegovom slučaju je sve moguće.

Reper je zbog izjava na račun Jevreja izgubio brojne poslovne saradnje, a mnoge javne ličnosti su se okrenule protiv njega.

U međuvremenu, njegov profil na Tviteru je ponovo aktivan, a bogataš Ilon Mask, koji je nedavno kupio tu kompaniju, kazao je da je nalog vraćen pre nego što je on stupio na mesto direktora.

Ponovo je aktivan i nalog bivšeg predsednika Donalda Trampa koji je, takođe, najavio da će se ponovo kandidovati za predsednika SAD.

Kada je reč o Majlu Janopulosu, reč je o konzervativnom govorniku poznatom po provokativnim izjavama koji je nestao iz javnosti 2017. godine nakon opaske da odnosi između 13-godišnjaka i starijih muškaraca "mogu biti pozitivno iskustvo". Proteklih meseci je bio ponovo u žiži javnosti kada je obelodanjeno da pomaže u kampanji republikanke Mardžori Tejlor Grin.

Na prethodnim izborima, Kanje Vest je osvojio 60.000 glasova.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike