Fanovi Kanjea Vesta počeli da skupljaju novac kako bi ponovo bio milijarder: Ideja im je propala - uplaćeno samo 30 dolara!

01.11.2022

21:59

0

Autor: Marija Mitić

Više ga ni oni ne poštuju zbog brojnih ispada

Fanovi Kanjea Vesta počeli da skupljaju novac kako bi ponovo bio milijarder: Ideja im je propala - uplaćeno samo 30 dolara!
Kanje Vest - Copyright AP Photo/Michael Wyke

Reper Kanje Vest našao se u središtu skandala zbog svojih antisemitskih ispada na društvenim mrežama te je izgubio saradnje vredne miliona, sa njegovim najvećim sponzorima.

Osim što je izgubio sponzore, Kanje bi se mogao uskoro naći i u pravoj financijskoj krizi, s obzirom da je Forbs objavio da je njegovo bogatstvo naglo sa 1,5 milijardi dolara, spalo na 400 miliona.

Ipak, reperovi verni obožavatelji pokrenuli su 'GoFundMe' račun na kojem su započeli prikupljanje donacija kako bi Kanje ponovno postao milijarder! Ipak, to im u startu baš i nije pošlo za rukom s obzirom da su dve od tri napravljene stranice zajedno prikupile oko 30 dolara, a treća nije prikupila ni jedan!

Profimedia
Kanje Vest

Podsećanja radi, tokom oktobra, Instagram nalog Kanjea Vesta je bio delimično blokiran, a njegov Tviter nalog zaključan zbog objava koje se smatraju antisemitskim.

Sve se zakuvalo kada se reper nedavno na modnoj reviji u Parizu pojavio u majici sa sloganom "Životi belaca su vredni". Inače, to je slogan kojim se koristi američka krajnja desnica, a izmenjeno je ime pokreta u "Životi crnaca su vredni" - koji se bori protiv rasizma prema crnačkom stanovništvu.

Nakon toga ga je napustio i jedan od vodećih sponzora, brend Adidas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike