Lavrov o navodima da je u bolnici: I o Putinu već 10 godina pišu da je bolestan (VIDEO)

14.11.2022

09:41

0

Autor: 24sedam

Lažna vest da je Lavrov završio u bolnici

Lavrov o navodima da je u bolnici: I o Putinu već 10 godina pišu da je bolestan (VIDEO)
Copyright AP Photo/Alexander Zemlianichenko, File

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, komentarišući glasine da je primljen u bolnicu na Baliju, podsetio je da i o ruskom lideru Vladimiru Putinu već 10 godina pišu da je bolestan.

- To je politička igra - rekao je.

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je snimak Sergeja Lavrova kako opušteno sedi na terasi.

- Sedim sa Sergejem Viktorovičem (Lavrovom) u Indoneziji i čitamo vesti. Ne verujemo svojim očima: izgleda da je on u bolnici. Naravno, to je lažna vest do sada neviđena - napisala je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova na Telegramu.

Prethodno su brojni mediji javili da je ruski ministar spoljnih poslova primljen u bolnicu nedugo po sletanju u Indoneziju, zbog srčanih problema.

Izveštač AP sa Balija izvestio je da su trojica indonežanskih vladinih i medicinskih zvaničnika izjavila da je šefu ruske diplomatije ukazana lekarska pomoć, ali su odbili da budu identifikovani s obzirom na to da nisu ovlašćeni da javno govore.

Podsetimo, Lavrov je na samit stigao umesto ruskog lidera Vladimira Putina. On je u Indoneziju došao iz Kambodže, gde je učestvovao na Istočnoazijskom samitu.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike