Bivši pakistanski premijer pušten iz bolnice: Oporavlja se nakon što je pogođen sa četiri metka!

06.11.2022

22:33

0

On se nedavno obratio javnosti iz bolnice, opisavši detalje pokušaja atentata i celu akciju iz svog ugla

Bivši pakistanski premijer pušten iz bolnice: Oporavlja se nakon što je pogođen sa četiri metka!
Imran Kan - Copyright Profimedia

Bivši pakistanski premijer Imran Kan napustio je bolnicu, rekao je viši pomoćnik, tri dana nakon što je pogođen u noge u neuspelom atentatu na njega.


Bivši ministar informisanja Favad Čodri rekao je da je Kan "otpušten" u nedelju, a lokalni TV kanal ga je snimio u trenutku kada je nosio bolničku odeću dok napušta kliniku u Lahoru u invalidskim kolicima.

Podsetimo, doskorašnji premijer Pakistana Imran Kan obratio se nedavno javnosti iz bolnice, opisavši detalje pokušaja atentata i celu akciju iz svog ugla, navodeći i saznanja do kojih su došli oni koji su pokrenuli istragu.

U prvom obraćanju od napada koji se odigrao u četvrtak tokom mitinga u Vazirabadu na kom je Kan držao govor on je kazao da je pogođen sa četiri metka, po dva u svaku nogu.

Tom prilikom je obećao da će ponovo izaći na ulicu čim se bude oporavio.

- Odjednom su počeli da lete meci. Jedan od njih me je pogodio u nogu i pao sam. Kad sam pao, počeo je drugi talas pucnjave. Sa jedne strane je dolazio jedan, a spreda drugi. Bilo ih je dvojica. Da su bili sinhronizovani, ne bih preživeo. Da su počeli da pucaju u isto vreme, ne bih preživeo, da me je ovaj spreda pogodio. Kad sam pao, meci su proleteli iznad mene, a pošto sam ležao, jedan od njih je mislio da sam mrtav i otišao je - kaže Kan u snimku koji kruži društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike