Tragedija u Madridu: Sukob na venčanju prerastao u tuču, automobil tokom indcidenta naleteo na goste - poginule četiri osobe (VIDEO)

06.11.2022

16:07

0

Autor: 24sedam

Vozač automobila, muškarac star 35 godina, zadržan je u policiji u opštini Sesena

Tragedija u Madridu: Sukob na venčanju prerastao u tuču, automobil tokom indcidenta naleteo na goste - poginule četiri osobe (VIDEO)
Tragedija se dogodila na venčanju - Copyright Twitter/ 112 Comunidad de Madrid

Četiri osobe su poginule, a osmoro je povređeno kada je automobil naleteo na grupu ljudi u španskoj opštini Torehon de Ardoz, u regionu Madrida, saopštila je danas lokalna spasilačka služba.

- Kad smo stigli na lice mesta, zatekli smo četiri osobe koje su preminule od posledica višestrukih preloma. Takođe smo pronašli i zbrinuli četiri osobe koje su zadobile teške telesne povrede. Oni su prebačeni u bolnice u provinciji Madrid - rekao je radnik hitne pomoći.

On je dodao da su još dve žrtve odvezene u medicinske ustanove sa potencijalno ozbiljnim povredama, a još dve su zadobile lakše povrede.

"Među žrtvama tinejdžer"

Španski list "El mundo" objavio je pozivajući se na izvore da je jedna od žrtava bila maloletna osoba od 17 godina. Poginuli su i 65-godišnja žena i dva muškarca od 60 i 37 godina, navodi list.

Kako se navodi, prvi rezultati istrage pokazali su da se nesreća dogodila tokom venčanja.

 

 

Iz razloga koji se sada utvrđuju, tokom proslave izbio je sukob između dve osobe, koji je prerastao u tuču na ulici. Na grupu, koju su činili članovi jedne porodice, tada je naleteo automobil.

Vozač automobila, muškarac star 35 godina, zadržan je u policiji u opštini Sesena, navodi se u izveštaju i dodaje da su sa njim u vozilu bila i dva maloletnika starosti 16 i 15 godina. U automobilu je verovatno bila još jedna osoba, koja je pobegla sa lica mesta, piše list.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike