UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Devojka pokušala da dohvati telefon, pa pala na glavu sa četvrtog sprata zgrade! (VIDEO)

01.11.2022

14:38

0

Slučajna prolaznica bila je direktan svedok užasa

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Devojka pokušala da dohvati telefon, pa pala na glavu sa četvrtog sprata zgrade! (VIDEO)
Copyright Printcreen Twitter

Bezbednosni snimci zabeležili su trenutak kada je turska tinejdžerka pala u smrt sa zgrade dok je pokušavala da uzme svoj telefon.

Do nesreće je došlo 12. oktobra nakon što je Melike Gun Kanavuzlar (15) ispustila svoj mobilni dok je bila na zgradi u gradu Ortača u provinciji Mugla na zapadu Turske, javili su lokalni mediji. Kada je pokušala da ga dohvati, izgubila je ravnotežu i pala je sa četvrtog sprata na trotoar.

Uznemirujući snimak od 11 sekundi koji je napravila sigurnosna kamera na susednoj zgradi počinje tako što se slučajna prolaznica vidi kako šeta trotoarom ispred zgrade.

 

 

Kad je došla ispod tende zgrade, tinejdžerkino telo tresnulo je o beton ispred nje.

Kanavuzlar je ubrzo nakon toga hitno prebačena u državnu bolnicu u kritičnom stanju, pre nego što je smeštena na intenzivnu negu u gradu Mugla na jugozapadu Turske, preneo je Njuzfleš. Izdržala je neverovatnih 18 dana pre nego što je podlegla povredama.

Kanavuzlar je sahranjena 30. oktobra.

U sličnoj tragediji u avgustu Italijan je pao sa oko 200 metara visine dok je pokušavao da zgrabi ispušteni mobilni telefon nakon selfija na vrhu planine koji je hteo da napravi sa svojom devojkom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike