Misteriozna pljačka u Nemačkoj: Policija upala u radnju nakon što se oglasio alarm, pa ostali u neverici kada su otkrili razlog

31.10.2022

21:52

0

Autor: 24sedam

Policajci koji su došli u radnju nisu videli znakove provale

Misteriozna pljačka u Nemačkoj: Policija upala u radnju nakon što se oglasio alarm, pa ostali u neverici kada su otkrili razlog
Ilustracija - Copyright Pixabay

Alarm se oglasio u prodavnici odeće u Nirnbergu oko 1:20 časova u nedelju. Stigla je policijska patrola koja je pomno pretraživala objekat. Zatekli su mladića u radnji, međutim, 20-godišnjak je tvrdio kako nije provalio, stoji u policijskom izveštaju.

Kad su policajci pretražili trgovinu u potrazi za znakovima provale, činilo se da je tvrdnja 20-godišnjaka potvrđena: vrata i prozori bili su zaključani. Na pitanje kako je ušao, slegnuo je ramenima, piše Fenix Magazin.

– Ni sebi ni službenim licima nije mogao da objasni kako je ušao u prodavnicu - saopšteno je iz kancelarije PR policije.

Naveo je da se u noći probudio i setio da je pre toga popio “velike količine” alkohola.

Službenici su 20-godišnjaka podvrgli alkotestu, nakon čega su izjave mladića u trgovini postale verodostojne. U trenutku testiranja mladić je još imao oko jedan promil alkohola u krvi. Policija pretpostavlja da je mladić zaspao u prodavnici, osoblje ga nije primetilo te su ga zaključali.

Ipak, to je samo pretpostavka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike