Političar snimio pornić sa zvezdom filmova za odrasle: 13 minuta osvanulo pred same izbore, a njegovo opravdanje je šokiralo (VIDEO)

15.10.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Nije poznato da li je video ciljano napravljen u svrhe kampanje Majka Itkisa, koji se kandiduje kao nezavisni kandidat za 12. kongresni okrug Njujorka

Političar snimio pornić sa zvezdom filmova za odrasle: 13 minuta osvanulo pred same izbore, a njegovo opravdanje je šokiralo (VIDEO)
Njujok kongres - Copyright Printscreen Youtube/INFINITY NEWS

Kandidat za Kongres grada Njujorka Majk Itkis objavio je intimni snimak sa Nikol Sejdž, zvezdom Onlifansa, sajta za odrasle.

Snimak u trajanju od 13 minuta je, kako kaže potencijalni budući kongresmen, "materijal za razgovor".

On je, kako kaže, želeo da podeli svoje gledište da seksualna prava moraju biti jasno definisana i zaštićena.

Video je za samo nekoliko sati prikupio skoro 100 hiljada pregleda i podeljen je u dva segmenta. Prvi deo je snimljen u julu 2021, a drugi u oktobru iste godine. Drugi deo je objavljen pre tri meseca, što se može videti u opisu na sajtu za odrasle PornHab.

Nije poznato da li je video napravljen u svrhe kampanje Majka Itkisa, koji se kandiduje kao nezavisni kandidat za 12. kongresni okrug Njujorka.

Deo njegove kampanje zasniva se na "pozitivnom pristupu seksu", podršku pravima na abortus, dekiriminalizaciji seksualnog rada, okončanju uplitanja vlade u brak i ukidanju zakona o preljubi, navodi se na njegovom sajtu.

 

 

- Sama priča o tome ne bi pokazala moju posvećenost ovom pitanju - pravdao je on objavljivanje snimka kojim je navodno samo želeo da skrene pažnju na važna pitanja.

U prvom delu snimka Sejdž daje saglasnost za njegovo objavljivanje.

- Niko me nije naterao da budem ovde. Nisam pod uticajem droge ili alkohola - kaže on između ostalog.

 

 

Zatim se on pojavljuje u kadru dok Sejdž govori gledaocima da su svi ljudi svesni svojih seksualnih granica.

Tada počinju da se ljube, a ostatak snimka čini njihov seks. U drugom delu Sejdž daje dozvolu da se video postavi nakon što ona odobri konačni proizvod, a zatim ponovo imaju odnos.

Na Itkisovoj Pornhab stranici nalazi se spisak tema za razgovor koje bi trebalo da informišu gledaoce o njegovim političkim stavovima. Između ostalog, istakao je i da je odlučio da ne koristi kondom, zbog čega kaže da bi pristup abortusu trebalo da bude legalan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike