Kraljica Elizabeta izdaje imanje preko sajta Airbnb: U raskošnoj kući otvorenoj za goste živeo je njen baštovan (VIDEO/FOTO)

08.09.2022

08:57

0

Zainteresovani mogu prenoćiti u njoj od februara sledeće godine

Kraljica Elizabeta izdaje imanje preko sajta Airbnb: U raskošnoj kući otvorenoj za goste živeo je njen baštovan (VIDEO/FOTO)
profimedia-0546058595 - Copyright Profimedia

Kraljica Velike Britanije Elizabeta II odlučila je da kuću na svom privatnom imanju u Sendringemu ponudi na izdavanje na onlajn servisu za izdavanje nekretnina "Airbnb".

U kuća je ranije živeo glavni baštovan Njenog veličanstva, na imanju u oblasti Norfolk, gde članovi kraljevske porodice provode Božić, prenosi "Dejli mejl".

 

 

Kako se navodi u oglasu, objekat ima dva sprata, može da primi osam gostiju i sadrži nameštaj i umetnička dela u vlasništvu kraljevske porodice.

Profimedia
Sendringemski dvorac

Cene su različite, ali "šarmantna" kuća za odmor može se iznajmiti za 354 funti za noć od sledećeg februara, na najmanje tri noćenja, prenosi "Dejli mejl".

 

 

Oglas je objavljen samo nedelju dana nakon što je kraljica najavila da će turisti moći po sniženim cenama da posete njeno imanje Balmoral u Škotskoj, zbog krize koja je pogodila Britaniju, navodi britanski list.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike