Užas: Mladić otišao na festival, pa umalo nije umro jezivom smrću - probudio se u sanduku! (VIDEO)

19.08.2022

11:06

0

U Boliviji se tokom avgusta održavaju obredi posvećeni Majci Zemlji

Užas: Mladić otišao na festival, pa umalo nije umro jezivom smrću - probudio se u sanduku! (VIDEO)
Viktor Ugo (2) - Copyright Printscreen/Youtube/Cabildeo Digital

Viktor Igo Mika Alvarez (30) izbavio se živ iz kovčega, u Ačakačiju - više od 80 kilometra od mesta gde se onesvestio u gradu El Alto u Boliviji.

Prestravljeni posetilac festivala posvećenog Majci Zemlji rekao je novinarskim ekipama da je bio namenjen da bude žrtva, nakon što se onesvestio od pijanstva.

Kako kaže, na festivalu je bilo moguće konzumirati sve, od fetusa životinje do raznih droga koje služe sa halucinacije, kako bi posetioci uspeli da se "povežu sa prirodom".

Viktor tvrdi da je bio među ljudskim žrtvama koji se još uvek prinose boginji da bi se ona zadovoljila.

Ovaj mladić kaže da se ne seća kako se u kovčegu našao. Nakon konzumiranja ponuđenih opijata umislio je da je u krevetu, a da nije u postelji shvatio je kad se probudio zbog potrebe da urinira.

- Shvatio sam da sam ograničen. Nisam mogao da se pomerim. Gurnuo sam poklopac kojim su me zatvorili, a onda su na mene počeli da padaju zemlja i prašina. Hteli su da me iskoriste kao  žrtvu.

Kada je Viktor prijavio svoju "sahranu" policiji, oni mu nisu poverovali, rekavši da je previše pijan da bi znao zašto je završio živ zakopan.

- Povređena mi je cela ruka, jedva sam izašao, a u policiju su mi rekli da sam pijan. I ne veruju u užas koji sam preživeo - rekao je on..

U Boliviji se tokom avgusta održavaju obredi posvećeni Majci Zemlji.

Tada se žrtvuju životinje, ali ima i onih koji navode da ljudska žrtva još nije izašla iz prakse tamošnjeg stanovništva, a u prilog tome govori i svedočenje 30-godišnjeg Vikora.

Ovogodišnja Pachamama održana je 1. avgusta, sa jednim ritualom koji je uključivao domorodačko stanovništvo koje se okupilo u zoru na ceremoniji sa vatrom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike