Urnebesna reakcija: Video da mu neko krade automobil, pa upalio viljuškar! Kradljivica dočekala policiju u vazduhu (VIDEO)

20.06.2022

21:18

0

Autor: M.P.

Australijanac je zatim pozvao policiju

Urnebesna reakcija: Video da mu neko krade automobil, pa upalio viljuškar! Kradljivica dočekala policiju u vazduhu (VIDEO)
automobil - Copyright printscreen/Youtube/7NEWS Australia

Jedan Australijanac odlučio je da se sam obračuna sa kradljivicom svojih kola, pa tek onda da pozove policiju. Zbog svoje reakcije postao je hit na internetu.

Naime Brendon Mils iz Kvinslenda primetio je da neko pokušava da ukrade njegov automobil, pa se dosetio da izveze viljuškar iz garaže kako bi podigao lopova sa sve kolima.

- Dobro sam prošao. Ovaj put sam imao alternativnu opciju. Zgrabio sam ključeve i pokupio auto - ispričao je Mils za lokalni portal Sanrajz.

Kako Mils inače iznajmljuje mehanizaciju, imao je sreće da mu se baš viljuškar nalazi u blizini, a ovaj put i razloga da ga iskoristi.

S obzirom da je kradljivac, koji je inače žena, imao problema sa paljenjem automobila "folksvagen polo", to je kupilo vremena Milsu da podigne vozilo. Kada je uspeo u svoj zamisli, Mils je natenane pozvao policiju.

- Morao sam da delujem tako da što manje ugrozim svoju i bezbednost moje porodice. Već se osećam prilično udobno sa mojim pouzdanim viljuškarom pa koji je bio bolji način da to uradim - upitao je Mils u programu Kanala 7.

Prema navodima iz policije, 24-godišnja žena je ušla u njegovu kuću dok je Mils sa porodicom bio napolju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike