Ovaj vozač autobusa je "prešao igricu": Po mrklom mraku okrenuo vozilo i krenuo suprotnim pravcem auto-puta! (VIDEO)

15.05.2022

14:52

0

Pretpostavlja se da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi

Ovaj vozač autobusa je "prešao igricu": Po mrklom mraku okrenuo vozilo i krenuo suprotnim pravcem auto-puta! (VIDEO)
1652604984_budimpesta-autobus-poprecio-autoput-fotorina1 - Copyright RINA

Kad ste profesionalni vozač i često putujete na dugim relacijama brojne su situacije koje mogu da vas iznenade, ali i da vam ugroze bezbednost. Međutim, neverovatnom scenom koja se dogodila na auto-putu od Budimpešte ka Beču ostali su iznenađeni i iskusni vozači.

- Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu. Onda je za nas usledio šok jer je vozač okrenuo autobus  i najopuštenije uključio se na auto-put i nastavio vožnju u suprotnom pravcu. Tada smo videli šta je zapravo bila njegova namera. Ostali smo bez teksta, samo smo se prekrstili - kaže za RINU vozač Mirko S.

Dodaje da se pretpostavlja da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi koju je prošao i da su on i kolega čekali. Zbog zatamljenih stakala na autobusu nisu mogli da vide da li u njemu ima putnika.

- Svašta sam na autoputevima video, od toga da te gađaju jajima i kamenjem do stravičnih udesa, ali ovaj vozač je "prešao igricu“. Ne smem ni da pomislim šta je bilo dalje na toj deonici kojom se kretao i kako su reagovala vozila koja su saobraćala svojom regularnom trakom ne nadajući se da će im iz zabranjenog pravca naleteti dvospratni autobus - kaže Mirko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike