Jeziv snimak iz centra Čačka: Bahati vozač divljao automobilom u blizini vrtića i škole - driftuje naočigled dece (FOTO/VIDEO)

13.05.2022

14:39

0

Autor: J.B.O.

Jeziv snimak brze i nasilničke vožnje širi se među Čačanima i to usnimljen usred bela dana

Jeziv snimak iz centra Čačka: Bahati vozač divljao automobilom u blizini vrtića i škole - driftuje naočigled dece (FOTO/VIDEO)
RINA

Glasno brujanje motora i škripa kočnica dok su za volanom jedva punoletni maldići, slika je koja svakodnevno susreće Čačane i to u neposrednoj blizini centra grada. Poligon na bedemu odavno je poznat kao mesto na kom se skuplja omladina zaljubljena u brze četvorotačkaše i to ništa nije sporno da osim što ugrožavaju svoje, vrlo često u opsnosot ne dovode i tuđe živote.  U večernjim satima tu driftuju i trkaju se kolima, a sada su bahati pojedinci očigledno odlučili da rade šta hoće i onda kad to oni hoće.

Jeziv snimak brze i nasilničke vožnje širi se među Čačanima i to usnimljen usred bela dana.

- Šetala sam sa decom, kad smo ugledali vozača koji se priprema za performans. Stajao je ispred prodavnice i onda je naglo okrenuo pod ručnom, i nastavio punim gasom ka centru grada. Deca su se uplašila, a ja sam ostala zatečena tom bahatošću. U to vreme na trotoarima i pešačkom prelazima je puno dece, jer se u blizini nalaze i škola i vrtić. Ovo je sramota šta nam omladina radi, da nemaju nimalo obzira prema svojim sugrađanima. Zgrožena sam - kaže građanka Čačanka koja se našla na licu mesta.

Stanovnici tog dela grada već mesecima unazad primetili su okupljanje mladih, koji tu prvo parkiraju svoja vozila, a zatim "žurka" počinje. Čak i u martu 2021. bilo je reči o njihovom bahatom ponašanju, ali ni do kakve promene za ovih godinu dana izgleda da nije došlo.

- Vikendom je tu i oko 30 automobila, nakon što se okupe, kreće driftovanje. Tu je u blizini pešačka zona, pa nije nimalo svejedno ako se zadesite u šetnji. Često se dešava da se nekoliko njih u isto vreme "potpisuje pod ručnom". Verujte da to izgleda, ali i zvuči kao u akcionim filmovima. Strah nas je da se u to vreme nadjemo van kuće, ali strah nas je i za njih, jer ta bahatost u vožnji zaista izgleda jezivo kad je posmatrate sa strane - rekli su tada Čačani.

RINA

Oni ističu da samo pukom srećom do sada nije došlo do većeg incidenta i da je pitanja dana, ako se ovakva okupljanja nastave. Ono što je primetno da osim vozila čačanskih tablica, na trkama učestvuju vozila koja imaju registarske oznake obližnjih opština u gradova.

Bonus video

tik tok

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti