Mask o promenama na Tviteru: Šuška se i o cenama, ali evo i za koga...

04.05.2022

08:00

0

Milijarder je nedavno kupio kompaniju

Mask o promenama na Tviteru: Šuška se i o cenama, ali evo i za koga...
Profimedia

Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask izjavio je da će Tviter uvek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo da dođe do promene u cenama za komercijalne i državne korisnike.


- Tviter će uvek biti besplatan za obične korisnike, ali će doći možda do manje promene u cenama za komercijalne i državne korisnike - naveo je novi vlasnik Tvitera Mask.

Iz kompanije Tviter odbili su da komentarišu bilo šta na ovu temu, nakon što ih je kontaktirao Rojters. Mask je počeo sa predlozima o promenama na Tviteru prošlog meseca.

Nakon što je dodao ovu društvenu mrežu na listu kompanija koje poseduje, Mask je rekao da je želeo da poboljša platformu sa novim opcijama, da promeni određene algoritme, izbaci botove i verifikuje svačiji nalog.

Prošlog meseca, pre nego što je postigao dogovor o kupovini Tvitera, Mask je predložio nekoliko promena u usluzi premijum pretplate Tviter Blu, uključujući smanjenje cene.

On je, takođe, u ponedeljak izjavio da će načiniti transparentnim način na koji se promovišu ili degradiraju određeni tvitovi, kao i da će učiniti da Tviterov softver bude dostupan za javnu kritiku.

Bonus video:

Facebook

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti