"Ništa nisam uradio, a najpoznatiji sam zločinac!": Kristijan koji je osumnjičen za otmicu male Medi se oglasio - poslao pismo prijatelju!

25.04.2022

13:30

0

Autor: J.B.O.

U pismu, koja je napisano na pet strana, Brukner je sebe opisao kao "najpoznatijeg zločinca na svetu

"Ništa nisam uradio, a najpoznatiji sam zločinac!": Kristijan koji je osumnjičen za otmicu male Medi se oglasio - poslao pismo prijatelju!
Kristijan Brukner i dalje je glavni osumnjičeni za nestanak male Medlin - Copyright Profimedia

Glavni osumnjičeni za otmicu male Medlin Meken, Kristijan Brukner, po prvi put je progovorio o ovom slučaju i sumnji da je umešan. Naime, Brukner je napisao pismo prijatelju u koje je imao uvid britanski Daily Mail. U pismu, koja je napisano na pet strana, Brukner je sebe opisao kao "najpoznatijeg zločinca na svetu".

Osuđeni silovatelj, koji je glavni osumnjičeni u slučaju nestanka maloletne Britanke, naveo je "da nije bio tamo u vreme njenog nestanka, i da nije živeo u blizini tog mesta."

Da podsetimo, Medlin je u maju 2007. godine nestala iz portugalskog letovališta Praja da Luz, gde je bila na odmoru sa roditeljima.

Kristijana Bruknera, koji je povezivan sa još četiri ubistva širom Evrope u kojima su žrtve bila deca širom, nemački tužioci su senzacionalno prozvali čovekom odgovornim za otmicu i ubistvo male Medi u junu 2020.

Brukneru je u četvrtak u zatvoru uručen dokument u kojem se navodi da je sada i zvanično u očima portugalskih vlasti glavni osumnjičeni.

On je u zatvoru Oldenburg u Nemačkoj, gde služi kaznu za raniji zločin.

Profimedia
 

Kako je naveo u pismu koje je poslao, Brukner on je "najpoznatiji zločinac na svetu iako ništa nije uradio".

- Pa dobro, skoro ništa... Nisam nikog kidnapovao, i naravno da nikog nisam ubio. Dalje, reći ću ti, nikog nisam napao nakon što sam napunio 18 godina. Pravio sam lude greške kada sam bio mlađi, ali ko nije - navodi Kristijan Brukner.

Kada je govorio o slučaju male Medi, napisao je da je "možda postao osumnjičeni zbog svega što su saznali o njemu".

- Narko-diler, provalnik, živeo sam u automobilu i bilo je nešto sa klincima kada sam imao 17 godina. Ali, nikad nisu imali nijedan dokaz da sam umešan u slučaj Medlin Meken, i dalje ga nemaju. Znam i zašto! Zato što nemaju dlake, niti išta od Medi, što znači da niko ne može to da podmetne u moje stvari - tvrdi Brukner u pismu.

Profimedia
 

Kako kaže, iza svega možda "stoji ideja da se nemačka policija i tužilaštvo proslave kao najbolje organizacije na svetu".

Dodao je da ne postoje dokazi protiv njega i da vlasti u Nemačkoj "puštaju informacije" da bi ga prikazali u lošem svetlu.

- Znam sve o svih pet slučajeva koji se vode protiv mene i sva su zbog silovanja i zlostavljanja. Manipulisali su istinom na tako neprofesionalan način da se i dalje smejem. Još nisam izgubio smisao za humor, čak i u ovoj kritičnoj situaciji. To me održava u životu - navodi Brukner u pismu koje je poslao na adresu jedne žene, prenose britanski mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike