Oglasili se roditelji male Medlin koja je nestala pre 15 godina: Ne gubimo nadu da je živa

22.04.2022

19:46

0

Autor: 24sedam

Roditelji Medlin koja je nestala pre 15 godina u Portugalu, Kejt i Džeri Meken rekli su da se i dalje nadaju da će se jednog dana ponovo susresti sa svojom ćerkom

Oglasili se roditelji male Medlin koja je nestala pre 15 godina: Ne gubimo nadu da je živa
Kristijan Brukner i dalje je glavni osumnjičeni za nestanak male Medlin - Copyright Profimedia

Roditelji Medlin Meken pozdravili su vest da je Kristijan Brinker zvanično proglašen za glavnog osumnjičenog za nestanak njihove ćerke. Roditelji devojčice Medlin, koja je nestala pre 15 godina u Portugalu, Kejt i Džeri Meken rekli su da se i dalje nadaju da će se jednog dana ponovo susresti sa njom.

Kristijanu B, (44) , je ranije ove nedelje u njegovoj nemačkoj zatvorskoj ćeliji rečeno da je sada 'arguido' u Portugalu. Arguido u stvari znači osumnjičen, što podrazumeva da ga portugalska policija tretira kao nešto više od svedoka, ali još nije optužen ili uhapšen, piše "The Sun".

U celom saopštenju, potpisanom "Kejt i Džeri" stoji: "Pozdravljamo vest da su portugalske vlasti proglasile Nemca 'arguidom' u vezi sa nestankom naše voljene ćerke Medlin. Ovo pokazuje napredak u istrazi koju vode portugalske, nemačke i britanske vlasti. Metropolitenska policija nas obaveštava o razvoju događaja. Iako je mogućnost mala, nismo izgubili nadu da je Medlin još uvek živa i da ćemo se ponovo sa njom sresti", stoji u saopštenju.

Profimedia
 

Medlin je nestala pre 15. godina dok je bila na odmoru sa porodicom u Portugalu.

Napredak u istrazi

Portugal ima ograničenje od 15 godina za saslušanje u vezi sa optužbama za ubistvo - što znači da bi policija imala smanjen rizik od osude osumnjičenog nakon sledećeg meseca.

Vest dolazi nakon što je portugalska policija rekla da će nastaviti da istražuje Medin nestanak pošto je Met policija okončala istragu.

Profimedia
 

 

I roditelji bili "arguido"

Roditelji Džeri i Kejt Meken ostavili su svoje troje dece, uključujući i blizance Šona i Ameli, da spavaju u svom stanu dok su večerali u tapas baru udaljenom 120 metara. Kada se Kejt vratila da proveri decu oko 22 sata te večeri, otkrila je da Medlin nije u svom krevetu i da je nestala. U septembru te godine, Džeri i Kejt, oboje lekari, su senzacionalno imenovani kao „arguidos” ili „osumnjičeni” od strane portugalske policije.

Sledećeg leta istražitelji u Portugalu su oih oslobodili jer su istražili sve okolnosti u kojima bi oni mogli da budu dovedeni u vezu sa nestankom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike