"Nešto se zaista promenilo na licu Aline Kabajeve": Navodna Putinova ljubavnica išla pod nož, a svi se pitaju samo jedno (FOTO)

22.04.2022

14:06

0

Autor: 24sedam

Smatra se da je Kabajeva ljubavnica ruskog moćnika i majka četvoro Putinove dece koju on nikada nije zvanično priznao

"Nešto se zaista promenilo na licu Aline Kabajeve":  Navodna Putinova ljubavnica išla pod nož, a svi se pitaju samo jedno (FOTO)
kabajeva1 - Copyright Profimedia

Alina Kabajeva (38), navodna ljubavnica Vladimira Putina, ponovo se pojavila sa "novim izgledom" u Moskvi.

Nedugo zatim pojavile su se glasine da se bivša gimnastičarka krila u Švajcarskoj ili sibirskim nuklearnim bunkerima, prenosi "Dejli mejl". Alina Kabajeva se pojavila na jednoj gimnastičkoj probi, kada su nastale fotografije koje su izazvale spekulacije da je bivša gimnastičarka išla kod istog estetskog hirurga kao i Putin.

Smatra se da je Kabajeva ljubavnica ruskog moćnika i majka četvoro Putinove dece koju on nikada nije zvanično priznao, prenosi "Dejli mejl".

 

 

Nakon što je Alina objavila fotografije na svom profilu na Instagramu, njeni obožavaoci, ali i ruski "Kosmopolitan", prokomentarisali su:

- Nešto se zaista promenilo na licu Kabajeve... legendarna atletičarka je bila primetno lepša.

 

 

Izbegavajući da je poveže sa Putinom kako ga ne bi cenzurisala ruska država, jedan časopis je napisao:

 

 

- Alina Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se ni na društvenim mrežama, a nije je moguće slučajno videti na ulici ili u tržnim centrima.

Podsetimo, pričalo se da je Vladimir Putin navodno u vezi sa Alinom Kabajevom, bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike