Verovali, ili ne! Čak 13 veštica iz celog sveta "smenjuju Putina" (FOTO)

27.03.2022

14:39

0

Ukrajinske veštice su napisale da će se okupiti poslednjeg dana marta na vrhu jedne od planina gde se obavlja čin žrtvovanja

Verovali, ili ne! Čak 13 veštica iz celog sveta "smenjuju Putina" (FOTO)
profimedia-0133738700 - Copyright Profimedia

Kijevski magazin za magiju "Veštičin kotao" objavio je na svojoj stranici na instagramu "plan za smenu ruskog predsednika Vladimira Putina" i podršku Oružanih snaga Ukrajine. Da, apsurd bude veći i aktuelna vlast je podržala ovu "vojnu operaciju".


- 31. marta, 29 lunarnog dana, na dan korupcije i kletve, mi, veštice Ukrajine zajedno sa kolegama iz inostranstva obavićemo ritual kažnjavanja neprijatelja ukrajinskog naroda – Vladimira Putina - saopštile su veštice.

 

 


Ukrajinske veštice su napisale da će se okupiti poslednjeg dana marta na vrhu jedne od planina gde se obavlja čin žrtvovanja.

- Već je okupljen krug od 13 veštica, već se razgovara o altarskim noževima za prinošenje žrtava višim silama - saopštili su organizatori "događaja".

 

 

Profimedia
 


Drugi deo rituala okulisti obećavaju da obave u aprilu, sa ciljem podrške ukrajinske vojske.
„Za pobedu našeg velikog naroda, za uspeh i otvaranje puteva! Neka nam bogovi rata – Odin, Tor, Perun pomognu - piše „Veštičin kotao“.

Savetnik šefa kancelarije predsednika Ukrajine Aleksej Arestovič obratio se na Fejsbuku ukrajinskim vešticama rečima podrške.

 

 


- Devojke, samo tako nastavite - napisao je Arestovič.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike