Raketirano rusko selo, ubijena poznata novinarka, Savet bezbednosti UN nije usvojio nacrt ruske rezolucije o Ukrajini (VIDEO/FOTO)

23.03.2022

22:57

0

Sednica GS UN posvećena Ukrajini nastavlja se danas

Raketirano rusko selo, ubijena poznata novinarka, Savet bezbednosti UN nije usvojio nacrt ruske rezolucije o Ukrajini (VIDEO/FOTO)
ukrajina 2303 - Copyright Profimedia

Ruska vojna operacija u Ukrajini ušla je u 28.dan.

Zapadne zemlje koje u četvrtak u Briselu učestvuju na sastancima na vrhu NATO-a, G7 i EU, uvešće nakon nastavka ruske ofanzive "nove sankcije Rusiji" i pooštriti već postojeće.

Na terenu se nastavlja rusko bombardovanje ukrajinskih gradova: Kijeva, Harkova, Marijupolja, Odese, Nikolajeva, Černjihova i drugih.

Šta dosad znamo o sukobu

- 28. dan ruske oslobodilačke vojne operacije oblasti Donbas

Rusi traže predaju Marijupolja

- Britanski premijer Džonson nudi pomoć ukrajinskom predsedniku, Kina ostaje pri odluci da ne osudi rusku oslobodilačku akciju 

Rusija prvi put upotrebila sistem "Kanžar"

- Pregovori Rusije i Ukrajine "na pola puta"

- Sankcije uvedene protiv Rusije privremene

- NATO za sada ne reaguje, postavljene trupe na istoku Evrope

Pratite 24sedam BLOG uživo... 

23.55 Bajdenova administracija ponovo upozorila Peking

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena upozorila je ponovo Peking da ne iskorišćava poslovne prilike koje proizlaze iz sankcija Rusiji, kao i da ne pomaže Moskvi da izbegne kontrolu izvoza i da ne obavlja zabranjene finansijske transakcije.

Savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan rekao je da će zemlje G7 uskoro objaviti jedinstven odgovor kako bi osigurale da Rusija ne može da izbegne sankcije Zapada uz pomoć Kine ili bilo koje druge zemlje.

23.25 Grosi:Osigurati sigurnost nuklearnih objekata u Ukrajini

Direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju UN (IAEA) Rafael Grosi ponovo je naglasio, kako je rekao, "hitnu potrebu" da se pošalju stručnjaci i oprema u Ukrajinu kako bi se osigurala sigurnost njenih nuklearnih objekata i sprečio rizik od teške nesreće.

Grosi je rekao da je i dalje ozbiljno zabrinut zbog situacije u Ukrajini, prenosi Bi-Bi-Si.

23.00 Predsednik SAD Džozef Bajden stigao je u Brisel uoči samita G7 i EU posvećenih ukrajinskoj krizi

Američki predsednik Džozef Bajden danas je doputovao u Brisel na samit G7 i EU gde će sa evropskim liderima razgovarati o napadu Rusije na Ukrajinu.

Očekuje se i da će američki lider izložiti planove SAD za dodatne sankcije Moskvi, za koje su izvori saopštili Rojtersu da obuhvataju i članove ruskog parlamenta.

AP Photo/Patrick Semansky
 

 

Ranije je najavljeno iz Bele kuće da će Bajdenov put u Evropu uključivati razgovore u Briselu, sa NATO i evropskim liderima, i posetu Varšavi zbog konsultacija sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom.

22.25 Nije usvojen nacrt ruske rezolucije u SB UN

Savet bezbednosti UN nije usvojio nacrt ruske rezolucije o Ukrajini u kojoj se poziva na prekid vatre u cilju evakuacije civila. Za rezoluciji nije glasalo devet od 15 članica koliko je neophodno da bi bila usvojena.

Za rezoluciju su glasale Rusija i Kina, ostale članice su se uzdržale.

22.07 - Kroz humanitarne koridore evakuisano 4.554 ljudi

LAVOV, 23. marta (Tanjug) - Ukupno 4.554 ljudi evakuisano je danas iz ukrajinskih gradova kroz humanitarne koridore, što je znatno manji broj u odnosu na prethodni dan, izjavio je zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Kirilo Timošenko.

Timošenko je u onlajn objavi rekao da je 2.912 osoba napustilo grad Mariupolj privatnim vozilima, prenosi Rojters.

21.55 Makron: Spreman sam da nastavim dijalog sa Putinom

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je spreman da nastavi dijalog sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i da će Francuska i Evropa učiniti sve što mogu da zaustave sukob u Ukrajini.

"Postoji neizvesnost", rekao je Makron u intervjuu za francusku televiziju "M6", navodeći da postoji mogućnost da Rusija koristi "neprihvatljivo" oružje ili da napadne druge susedne zemlje, prenosi Rojters.

 

20.40 - Rusija blokirala Gugl vesti

Rusko regulatorno telo za komunikacije blokiralo je "Gugl vesti" (Google News), optužujući tu platformu da je dozvolila pristup lažnom materijalu o vojnoj operaciji zemlje u Ukrajini, javila je novinska agencija Interfaks.

Kako prenosi Rojters, agencija Interfaks nije navela detalje ove odluke.

Ruski poslanici usvojili su zakon kojim se kriminalizuje distribucija "namerno lažnih informacija" o operacijama državnih subjekata.

20.33 - Rusija proteruje američke diplomate

Rusija je saopštila Vašingtonu da će proterati izvestan broj američkih diplomata kao odgovor na proterivanje ruskog osoblja iz stalne misije Ujedinjenih nacija, javila je novinska agencija Interfaks.

Agencija je takođe citirala rusko ministarstvo spoljnih poslova koje je saopštilo Sjedinjenim Državama da će bilo kakve neprijateljske akcije protiv Rusije izazvati odlučan odgovor, prenosi Rojters.

20.03 - Oko hiljadu stambenih zgrada uništeno u Harkovu

Oko hiljadu stambenih zgrada uništeno je u Harkovu, drugom po veličini gradu u Ukrajini, izjavio je danas gradonačelnik tog grada Igor Terehov.

Terehov je je dodao da su u ruskim napadima u Harkovu od početka sukoba uništene ukupno 1.143 zgrade, od čega 998 stambenih objekata, prenosi Si-En-En.

19.25 SAD:Ruske snage počinile ratne zločine u Ukrajini

Američka vlada ocenila je danas da su pripadnici ruskih oružanih snaga počinili ratne zločine tokom vojne operacije u Ukrajini.

- Naša procena je zasnovana na pažljivom razmatranju dostupnih informacija iz javnih i obaveštajnih izvora, naveo je američki državni sekretar Entoni Blinken u saopštenju.

Stejt department napominje da, kao i kod svih optužbi za zločine, krivični sud na kraju ima odgovornost da "utvrdi krivičnu odgovornost u specifičnim slučajevima", preneo je Rojters.

18.15 - Lideri EU 24. i 25. marta o sankcijama Rusiji i energetici

Lideri EU 27 sastaju se sutra na redovnom martovskom samitu u Briselu

Tokom dvodnevnog samita fokus lidera EU biće na primeni i konsolidaciji postojećih sankcija, uvedenih zbog, kako u Briselu ocenjuju, nelegalne i ničim izazvane ruske invazije na Ukrajinu, ali se neće razmatrati i novi, peti paket sankcija.

18.00 Putin i Benet razgovarali o sukobu u Ukrajini

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je o sukobu u Ukrajini telefonom sa izraelskim premijerom Naftalijem Benetom, saopštio je danas Kremlj.

Kako se navodi u saopštenju, Benet je "podelio svoju procenu situacije uzimajući u obzir svoje kontakte sa liderima niza stranih zemalja i izneo nekoliko ideja u vezi sa pregovorima koji su u toku," prenosi agencija Rojters.

17.33 - Zelenski razgovarao sa Džonsonom

Profimedia
Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je danas da je razgovarao sa britanskim pemijerom Borisom Džonsonom, od koga je dobio uveravanja o podršci Ukrajini na sastanku lidera NATO, EU i G7 sutra u Briselu.

- Dobio sam uveravanja o njegovoj podršci pred sutrašnje važne sastanke. Razgovarali smo o toku neprijateljstava i pomoći u odbrani Ukrajine - napisao je Zelenski na Tviteru, prenosi Rojters.

17.30 - Izvozno-kreditne agencije SAD, Velike Britanije i Kanade ukidaju podršku Rusiji

Izvozno-kreditne agencije Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Kanade saopštile su danas da povlače dalju finansijsku podršku Rusiji i Belorusiji zbog ruskog napada na Ukrajinu.

17.22 - Američka kongresmenka pohvalila rusku operaciju u Ukrajini, za sve okrivila SAD

Informacije zapadnih medija o toku neprijateljstava u Ukrajini nisu tačne, izjavila je članica američkog Kongresa Mardžori Tejlor Grin.

Ukrajina je svojim delovanjem u spoljnopolitičkoj areni isprovocirala Rusiju na eskalaciju sukoba. U međuvremenu, strane zemlje su nastavile da snabdevaju Kijev oružjem. Sve se to na kraju pretvorilo u rusku specijalnu operaciju za demilitarizaciju susedne države, rekla je Mardžori Tejlor Grin u intervjuu za BKP Politics, prenose RIA Novosti .

AP Photo/John Raoux
Mardžori Tejlor Grin

16.40 - Međunarodna organizacija rada obustavila saradnju s Rusijom

Međunarodna organizacija rada (MOR) obustavila je danas tehničku saradnju sa Rusijom zbog događaja u Ukrajini, saopštila je ta organizacija.

Upravni odbor MOR-a odlučio je da „privremeno obustavi tehničku saradnju ili pomoć Ruskoj Federaciji, izuzev u humanitarne svrhe, a ta suspenzija ostaće na snazi dok ne bude „dogovoren prekid vatre i sprovedeno mirno rešenje", prenosi TASS.

16.22 - Cena gasa u Evropi vrtoglavo raste posle Putinove odluke o "neprijateljskim zemljama"

Cena gasa u Evropi premašila je 1.350 dolara za 1.000 kubnih metara nakon naredbe ruskog predsednika Vladimira Putina da se "neprijateljskim zemljama" gas prodaje samo za rublje.

Cena gasa za isporuku u aprilu (fjučers ugovori) skočila je na holandskom TTF čvorištu za skoro 20,3 posto na 1.353 dolara za hiljadu kubika, ili na 118,75 evra po MWh po trenutnom kursu evro/dolar, prema podacima sa londonske ICE berze, izeštava TASS.

16.15 - Raketirano rusko selo u Belgorodskoj oblasti

Gradonačelnik Belgoroda Vjačelslav Gladkov rekao je da je iz pravca Ukrajine ispaljen projektil koji je eksplodirao u ruskom selu, i da u napadu ima žrtava kojima se pruža pomoć.

Prema prvim informacija povređeno je dvoje ruskih državljana i dete (7).

 

 

16.09 - Poslanici litvanskog parlamenta predložili su da se georgijevska lenta i slovo "Z" izjednače sa nacističkim i komunističkim simbolima

Кazna za nošenje ili crtanje ovih simbola će biti 500 evra.

16.05 - Rusija je isporučila DNR, LNR i Ukrajini šest hiljada tona humanitarne pomoći, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije

15.18 - Prvi deo pomoći SAD od 800 miliona dolara stigao u Ukrajinu

Prvi deo američkog paketa od 800 miliona dolara vojne pomoći dostavljen je Ukrajini, potvrdio je danas za američku TV mrežu Si-En-En (CNN) neimenovani zvaničnik u Vašingtonu.

Američki predsednik Džozef Bajden najavio je prošle sedmice slanje nove tranše vojne pomoći Ukrajini, pošto je ukrajinski predsednik Vladomir Zelenski uputio apel za pomoć Kongresu SAD.

15.16 - Putin razgovarao sa Šolcom

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom o situaciji u Ukrajini i toku pregovora sa Moskve i Kijeva, saopštio je Kremlj.

U saopštenju se navodi da je Putin je izneo niz predloga u kontekstu principijelnih pozicija Ruske Federacije u pregovorima sa ukrajinskom stranom, prenosi RIA Novosti.

Profimedia
 

14.43 - Francuska zamrznula 800 miliona evra ruskih biznismena

Francuska je zamrznula imovinu ruskih oligarha u vrednosti od oko 800 miliona evra, izjavio je danas portparol vlade u Parizu Gabrijel Atal.

14.37 - Кremlj: Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom o situaciji u Ukrajini.

13.56 - Belorusija je do 15. aprila dozvolila bezvizni ulazak iz Ukrajine građanima svih stranih zemalja koji žele da napuste zonu ratnih dejstava.

13.40 - Evropski sud za ljudska prava: Rusija prestaje da bude članica Evropske konvencije o ljudskim pravima od 16. septembra

Nakon što je isključena iz Saveta Evrope Rusija će od 16. septembar prestati da bude i deo Evropske konvencije o ljudskim pravima, potvrđeno je danas u rezoluciji Saveta Evrope.

U saopštenju se navodi da će se Sud za ljudska prava u skladu sa svojom jučerašnjom odlukom do 16. septembra baviti predstavkama protiv Rusije u vezi sa navodnim krišenjima Konvencije.

13.24 - Putin: Odlučeno je da se plaćanja za isporuku gasa Evropi što pre prebace u rublje

Predsednik Rusije Vladimir Putin je rekao da "nema smisla isporučivati robu iz Ruske Federacije u EU i primati robu u njihovoj valuti, te da će plaćanje gasa biti konvertovano u rublje".

- Doneta je odluka da se plaćanja za isporuku gasa Evropi što pre konvertuju u rublje - izjavio je ruski predsednik.

Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
Vladimir Putin

13.09 - Kina oštro reagovala na plan SAD da izbace Rusiju iz G20

Portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Vang Venbin prokomentarisao je u sredu potencijalne planove Sjedinjenih Američkih Država i njenih saveznika da izbace Rusiju iz Grupe 20 posle njene vojne operacije u Ukrajini.

- G20 je glavni forum za međunarodnu ekonomsku saradnju, koji okuplja najveće svetske ekonomije. Rusija je važna članica i nijedna članica nema pravo da proteruje druge zemlje - rekao je portparol tokom redovne konferencije za novinare.

11.56 - Ruski ambasador napustio je poljsko Ministarstvo spoljnih poslova

Ruski ambasador rekao je da se ne nalazi među 45 ruskih diplomata čiji su odlazak zahtevale poljske vlasti.

- Formalno, diplomatski odnosi se nastavljaju - rekao je ruski ambasador u Varšavi nakon što je primio notu o proterivanju 45 ruskih diplomata.

On je istakao i da ruske diplomate moraju da napuste Poljsku u različitim rokovima, ali najduže za 5 dana.

 

 

11.33 - Rusi lansirali rakete Kalibar na Ukrajinu, objavljeni snimci

Ministarstvo odbrane Rusije prvi put je prikazalo snimak borbenog broda koji lansira osam krstarećih raketa Kalibar na ukrajinsku vojnu infrastrukturu i udar obalskog raketnog sistema "Bastion" ("Bedem").

Na snimku je prikazan raketni brod koji sa mora uzastopno lansira osam krstarećih raketa Kalibar, a u drugom video-snimku tri rakete su lansirane iz obalskog sistema "Bastion", prenosi TASS.

11.04 - Rusija i Ukrajina izvršile su dve razmene pritvorenika, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

10.55 - Poljska spremila listu za proterivanje 45 ruskih diplomata, ruski ambasador pozvan u ministarstvo spoljnih poslova

Poljska agencija za unutrašnju bezbednost pripremila je listu od 45 ruskih diplomata osumnjičenih za špijunažu i zatražila njihovo proterivanje iz zemlje, saopštio je portparol koordinatora poljskih obaveštajnih službi Stanislav Zarin.

- To su osobe koje rade pod diplomatskih statusom, ali zapravo sprovode obaveštajne aktivnosti protiv Poljske - rekao je Zarin.

 

 

Nedugo zatim ruska ambasada u Varšavi saopštila je da je ambasador Rusije pozvan je na razgovor u poljsko Ministarstvo spoljnih poslova.

10.20 - Lavrov: Sukob s NATO je moguć ukoliko pošalju mirovne snage u Ukrajinu

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov upozorio je danas da slanje mirovnih snaga u Ukrajinu može da dovede do direktne konfrontacije između Rusije i NATO.

Ova izjava usledila je nakon što su iz Poljske prošle nedelje poručili da bi međunarodna mirovna misija trebalo da bude poslata u Ukrajinu i da bi trebalo da dobije sredstva za odbranu, podseća Rojters.

AP Photo
Sergej Lavrov

Lavrov je takođe rekao da su pregovori sa Ukrajinom do sada bili teški, optužujući Kijev da stalno menja svoju poziciju. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je više puta pozivao na direktan razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako bi se borbe okončale.

09.56 - Medvedev: Rusija neće dozvoliti da je SAD podele i pokore

SAD imaju za cilj da ponize, podele i na kraju unište Rusiju, ali naša zemlja nikada neće dozvoliti da se to dogodi, poručio je Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsednik, a sada zamenik sekretara Saveta za bezbednost Rusije.

On je naveo da bi takav plan, pod uslovom da se nekada ostvari, mogao da ima katastrofalne posledice za svet, prenosi TASS.

- Rusija nikada neće dozvoliti takav razvoj događaja - naglasio je Medvedev u poruci objavljenoj na Telegramu.

9.45 - Rusija: Uništeno 97 vojnih objekata i dva sistema Točka-U

Vazduhoplovstvo i raketne jedinice Oružanih snaga Rusije za dan su uništile 97 vojnih objekata u Ukrajini, uključujući dva taktička raketna sistema Točka-U na severnoj periferiji Kijeva, saopštio je danas novinarima portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

9.30 - Rusija: Pogođeno ukrajinsko skladište oružja u gradu Rovno

AP Photo/Pavel Dorogoy
 

Ruske snage pogodile su u utorak ukrajinsko skladište oružja kod grada Rovno i uništile arsenal naoružanja i opreme, saopštilo je danas rusko Ministarstv odbrane.

Kako je navelo, skladište oružja pogođeno je visokopreciznim oružjem dugog dometa, koje je ispaljeno sa mora, prenosi Rojters.

Rojters nije mogao nezavisno da potvrdi ove navode.

9.00 - Ukrajina: Otvara se devet humanitarnih koridora

Potpredsednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk izjavila je danas da je postignut sporazum o pokušaju evakuacije civila kroz devet humanitarnih koridora iz ukrajinskih gradova.

Vereščuk je navela da nije postignut sporazum sa Rusijom o uspostavljanju bezbednog koridora iz centra Mariupolja, prenosi Rojters.

Ona je rekla da ljudi koji žele da napuste taj opkoljeni lučki grad mogu da nađu prevoz u obližnjem Berđansku.

07.55 - Dogovoreno primirje u oblasti Luganska

Profimedia
 

U oblasti Lugansk koju kontrolišu separatisti koje podržava Rusija, navodno je dogovoren prekid vatre, rekao je lokalni guverner.

On je dodao da nastoji da pomogne civilima da pobegnu od borbi u tom području.

Lugansk, koji se nalazi blizu istočne granice Ukrajine, pod ruskom je kontrolom, a Vladimir Putin ga je priznao kao nezavisnu republiku nekoliko dana pre početka sukoba u Ukrajini.

07.34 - Ukrajina: U sukobima je do sada poginulo više od 120 dece

Tužilaštvo u Ukrajini je saopštilo da je od početka sukoba u toj državi navodno poginulo više od 120 dece.

07.26 - Rusima koji beže iz svoje zemlje blokiran ulazak u SAD

Rusima koji beže iz svoje zemlje zabranjen je ulazak u SAD. Za razliku od njih, Ukrajinci su na granici toplo dočekani.

7.30- Bajden krenuo za Evropu na sastanke sa NATO i liderima EU

AP Photo/Alex Brandon
 

Američki predsednik Džozef Bajden danas putuje u Brisel na razgovore sa evropskim liderima o invaziji Rusije na Ukrajinu, gde će izložiti i planove SAD za dodatne sankcije Moskvi, za koje su izvori saopštili Rojtersu da obuhvataju i članove ruskog parlamenta.

Ranije je najavljeno iz Bele kuće da će Bajdenov put u Evropu uključivati razgovore u Briselu, sa NATO i evropskim liderima, i posetu Varšavi zbog konsultacija sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom.

Dva izvora, upoznata sa situacijom, rekli su Rojtersu da američki predsednik i njegov tim pripremaju planove za uvođenje sankcija članovima ruske Dume, kao deo odgovora za rusku invaziju na Ukrajinu, a očekuje se da će nove sankcije biti objavljene u četvrtak.

7.00 - Zelenski: 100.000 ljudi u blokadi

Ukrainian Presidential Press Office via AP
 

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski saopštio je da je još oko 100.000 ljudi ostalo u južnom lučkom gradu Marijupolju, koji je pod granatiranjem, a da su teški mirovni pregovori sa Rusijom doneli izvestan napredak.

- Od danas u gradu ima oko 100.000 ljudi. U nehumanim uslovima. U potpunoj blokadi. Bez hrane, bez vode, bez lekova. Pod stalnim granatiranjem, pod stalnim bombardovanjem - naveo je Zelenski noćas u obraćanju na Fejsbuku, prenosi Bi-Bi-Si.

Zelenski je naveo da su napori za spasavanje tamošnjih civila preko humanitarnih koridora prekinuti ruskim "granatiranjem ili namernim terorom".

Tanjug/ Satellite image ©2022 Maxar Technologies via AP)
 

Rusija je je juče blokirala humanitarni konvoje, naglasio je Zelenski, i dodao da su radnici ukrajinske vlade i njihov vozač autobusa tom prilikom zarobljeni.

- Uprkos svim poteškoćama, 7.026 stanovnika Mariupolja je spašeno iz grada tokom jučerašnjeg dana - naveo je ukrajinski predsednik.

Zelenski je naveo i da je Ukrajina primila preko 100.000 tona humanitarne pomoći u protekle dve nedelje.

tanjug/AP Photo/Bernat Armangue)
 

On je rekao da će nove sankcije Zapada protiv Rusije biti objavljene u toku ove nedelje, na sastanku svetskih lidera u Briselu, tokom konferencije NATO-a.

Zelenski je saopštio da je u utorak razgovarao sa papom Franjom i da ga je pozvao poseti Ukrajinu, navodi BBC.

Ukrajinski predsednik je izjavio i da su dosadašnji mirovni pregovori s Rusijom za okončanje sukoba bili teški i ponekad konfrontirajući, ali da oni ipak napreduju.

- Korak po korak idemo napred - naglasio je Zelenski, preneo je Rojters.

6.50 - Sednica GS UN posvećena Ukrajini nastavlja se danas

Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP, Pool
 

Vanredna sednica Generalne skupštine UN, posvećena situaciji u Ukrajini, biće nastavljena danas, saopštila je portparolka predsednika 76. zasedanja Generalne skupštine Paulina Kubiak.

Kako se navodi u saopštenju koje je preneo TASS, 11. vanredna vanredna sednica Generalne skupštine biće održana danas, sa početkom u 10 časova po lokalnom vremenu.

Generalnoj skupštini UN je u ponedeljak već dostavljen predlog rezolucije o humanitarnoj situaciji u Ukrajini, u vezi sa kojim je bilo planirano da se posebna sednica nastavi u utorak, 22. marta, ali je zbog organizacionih pitanja odlučeno da to bude dan kasnije, navodi TAS S, pozivajuću se na izvore iz administracije UN.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike