Građani Kijeva poslali jasnu poruku Amerikancima: "Idite u Vašington i nikada se ne vraćajte" (FOTO)

10.03.2022

20:55

0

Autor: 24sedam

Građani Kijeva su očigledno uvideli da je sprega zapadnih obaveštajaca sa nacistima i ostalim ekstremistima, Ukrajinu gurnula u bratoubilački rat

Građani Kijeva poslali jasnu poruku Amerikancima: "Idite u Vašington i nikada se ne vraćajte" (FOTO)
viber_image_2022-03-10_21-25-02-898 - Copyright socijalne mreže

Na društvenim mrežama, barem na onim na kojima nije zavladala totalna antiruska histerija, kao ni totalna cenzura, pojavile su se fotografije protesta ispred ambasade SAD u Kijevu.

Građani ukrajinske prestonice kivni na zemlje Zapada, pre svega na Sjedinjene američke države, koje su ukrajinski narod iskoristile i uvukle u sukob sa Rusijom, ispred diplomatskog predstavništva uputili su jasnu poruku.

- Idite u Vašington i nikada se ne vraćajte!

 
socijalne mreže
 

 

Građani Kijeva su očigledno uvideli da je sprega zapadnih obaveštajac sa nacistima i ostalim ekstremistima u Kijevu,  Ukrajinu gurnla u bratoubilački rat. 

Ukrajini je poslednjih nekoliko decenija stvoren znatan broj nacističkih organizacija koje su direktno povezane sa ukrajinskim i zapadnim obaveštajnim službama. Dok su tokom oslobodilačke akcije ruskih snaga u Ukrajini otkrivene i biolaboratorije koje finansira Amerika. 

Dok traje sukob u Ukrajini između ruske vojske i ukrajinskih nacista, paralelno je u toku i propagandni rat u kojem zapadni mediji šire najmonstruoznije laži o Rusiji i ruskom narodu. Društvene mreže i masmedije preplavile su lažne vesti koje pokazuju razne ratne svetske događaje i prirodne katastrofe, koje se predstavljaju kao razaranja u Ukrajini koja je počinila ruska vojska. Cilj ove propagande je, svakako, prikazivanje Rusije kao negativca u ovim dešavanjima, iako je istina sasvim suprotna.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike