Žustra rasprava o Ukrajini obišla ceo svet: Indijski voditelj vikao na američkog gosta, jedva uvideo strahovitu grešku (VIDEO)

06.03.2022

15:06

0

Autor: 24sedam

Gost je na kraju uspeo da analizira krizu koja vlada u Ukrajini

Žustra rasprava o Ukrajini obišla ceo svet: Indijski voditelj vikao na američkog gosta, jedva uvideo strahovitu grešku (VIDEO)
indija - Copyright Twitter/Sk Boz, PhD

Nesporazum u jednoj indijskoj emisiji, u kojoj se govorilo o aktuelnoj ukrajinskoj krizi, privukao je pažnju celog sveta.

Voditelj Raul Šivšankar je ugostio Bohdana Nahajla, urednika ukrajinskog medija na engleskom jeziku "Kijev posta" i Danijela Mekadamsa, izvršnog direktora Insitituta za mir i prosperitet "Ron Pol".

Šivšankar je nekoliko minuta proveo raspravljajući se sa Mekadamsom, a u jednom trenutku je počeo da viče na njega.

- Smirite se - poručio mu je, a gost je odgovorio da ne može to da učini "jer mu je zemlja u ratu".

- Gospodine Mekadams, ako ste toliko zabrinuti za Ukrajince, pošaljite vaše trupe. Nemojte ovde nama u Indiji da držite lekciju. Ne želim da slušam vaše lekcije. A ako zaista imate problema, obratite se američkom predsedniku Bajdenu - vikao je voditelj.

 

 

Međutim, ubrzo se ispostavilo da se uopšte nije obraćao Mekadamsu već je to sve vreme bio gospodin Nahajlo.

Greškom producenata, na ekranu su se pomešala imena sagovornika.

Pravi Mekadams je u jednom trenutku rekao da ništa nije rekao, ali ga Indijac i dalje nije čuo od prepirke.

Voditelj je potom počeo da govori o humanitarnoj krizi u Avganistanu, a pomenuo je i Irak, misleći da sve vreme govori sa američkim sagovornikom.

- Nemojte ovde da nam očitavate bukvicu, gospodine Mekadams - istakao je.

U tom trenutku, "pravi" Mekadams je morao da reaguje. Bio je vidno uznemiren.

- Ja uopšte ne govorim! Drugi čovek priča. Ja nisam uspeo da kažem nijednu reč! - uporno je govorio Amerikanac, ali voditelj i dalje nije shvatio da je pogrešio.

- Tako je. Čovek je potpuno poludeo, a ukoliko se tako oseća, treba onda da se bori sa Ukrajincima - odgovorio je Šivšankar, ne uviđajući da se ljuti na pogrešnu osobu.

- Ja sam Mekadams! Ja sam gospodin Mekadams i nisam rekao nijednu reč, prestanite na mene da vičete - konačno je uspeo Amerikanac da dopre do voditelja.

- Izvinite, pomešao sam sve. Razumem, razumem... To je Bogdan Nahajlo - poručio je voditelj kada je najzad shvatio da je došlo do greške, koja mu možda neće ići u prilog, ali je nasmejala mnoge širom sveta.

Britanski voditelj Pirs Morgan, i sam prilično kontroverzna figura, naveo je da je zato važno proveriti "ko su vam gosti", pre nego što počne emisija.

Šta je na kraju rekao Mekadams?

Nakon svega, nije bilo "zle krvi" između voditelja i gospodina Mekadamsa jer je gost pristao da se ponovo pojavi u emisiji.

- Želim ponovo da pozdravim gospodina Mekadamsa, na zahtev publike. Siguran sam da znate da ste dosad postali prilično popularni u Indiji - naveo je Šivšankar uz osmeh, navodeći da je Mekadams nekoliko sati dominirao društvenim mrežama u njegovoj zemlji.

- Nije loše, s obzirom da se radi o čoveku koji nije stigao da kaže nijednu reč - dodao je.

Šivšankar je potom imao nekoliko hvalospeva na račun svog sagovornika rekavši da je "dirnuo toliko Indijaca ne izgovorivši nijednu reč".

- Postoji moć u tišini, i to sam naučio. Zbog prilike da donesemo malo radosti u ovim mračnim vremenima, ja i moji producenti smo vam zahvalni. Šta bismo bili bez vas, gospodine Mekadams - istakao je voditelj.

 

 

Kada je konačno uspeo da se obrati publici, Mekadams je rekao da su SAD bombardovale Jugoslaviju 78 dana, a da su Bagdad osvojili posle tri nedelje, komentarišući dužinu ruske specijalne operacije.

Kako je istakao, nada se da će Kijev i Moskva postići dogovor.

- Ukrajina nikad ne bi ušla u NATO, ovo je bila smicalica SAD, koje su, ne zaboravimo, zbacile ukrajinsku vladu 2014. godine i izabranog predsednika i postavile svog čoveka, u ruskom komšiluku. Ovo samo pokazuje da Ukrajina i ne treba da bude u NATO, jer da jeste, Alijansa bi imala obavezu da reaguje i pokrenula bi Treći svetski rat - poručio je Mekadams koji je pozvao američke vlasti da prestanu da zbacuju strane vlade jer su posledice veoma ozbiljne.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike