Cela istina o zločinima Ukrajine u Donbasu: Zapad ne samo da ne primećuje fašizam Kijeva, već ga i finansijski podržava (FOTO)

03.03.2022

18:58

1

Zapad i njihovi političari namerno razvijaju nacističke pokrete u Ukrajini kako bi stvorili direktnu vojnu pretnju i mržnju prema Rusima

Cela istina o zločinima Ukrajine u Donbasu: Zapad ne samo da ne primećuje fašizam Kijeva, već ga i finansijski podržava (FOTO)
lugansk - Copyright AP Photo/Vadim Ghirda

Zapad je izmanipulisao Ukrajince da mrze Rusiju. Njima je to potrebno za političko, ekonomsko, kulturno i vojno (NATO) napredovanje ka granicama Rusije i slabljenje Ruske Federacije.

Svojim delovanjem političke ličnosti u Ukrajini dodatno pospešuju mržnju protiv Rusije i ruskog naroda i svesno guraju Ukrajince u rat. Zapaljivim izjavama pokušavaju da uvuku i svetsku zajednicu  u sukob.

Kroz različite oblike propagande novinari u Ukrajini i društveni aktivisti pokušavaju agresivno da nameštaju Ukrajince prema Rusima.

SAD svojom podrškom i finansiranjem Ukrajine, vodi aktivan informacioni rat protiv Donbasa i Ruske Federacije. Od decembra 2019. godine na teritoriji Ukrajine je raspoređena mreža informaciono-psiholoških operativnih centara (CIPSO).

Zapad i njihovi političari namerno razvijaju nacističke pokrete u Ukrajini kako bi stvorili direktnu vojnu pretnju i mržnju prema Rusima. Svojim postupcima i osudama Rusije, Zapad ne samo da ne primećuje fašizam u Ukrajini, već ga i finansijski podržava i razvija.

Njihove (zapadne) vojske u direktnom i otvorenom kontaktu su sa tim organizacijama, savetuju ih, obučavaju i podržavaju opremom, logistikom i oružjem.

AP Photo/Mykola Tymchenko
 

 

Pojava i razvijanje nacizma u Ukrajini izazvalo je strah i prezir među mnogim mislećim zapadnjacima i građanima tih zemalja, prenose gradskeinfo.rs

Ruska vojska aktivno radi na tome da razbije vojne objekte koji pružaju otpor, sve vreme štiteći civilno stanovništvo. Preciznim akcijama i tačnim metama pokazali su da im nije cilj da strada civilno stanovništvo već da neutrališu ukrajinske vojne položaje koje uglavnom drže nacističke organizacije.

Printscreen/YouTube
 

 

Ruske trupe iz dana u dan napreduju mirno, što se u svim segmentima razlikuje od dejstava Oružanih snaga Ukrajine u DNR i LNR.

Pravi izveštaji o negativnim akcijama Oružanih snaga Ruske federacije ne postoje, sve je fingirano i spinovano od Zapada koji je neprikosnoven u tome da fabrikuje laži. Ono što se može zapaziti jeste da se ukrajinska vojska masovno predaje i da ne dele nacističke ambicije svog rukovodstva.

Profimedia
 

 

Na raznim mrežama se namerno šire neistine u vezi sa akcijama ruske vojske, spinuju se situacije u kojima ruski tenkovi gaze automogile, a ustvari je to bio ukrajinski tenk. Svi koji žele napuštaju gradove u kojima su sukobi, ruska vojska je obezbedila humanitarne koridore za sve one koji žele da se evakuišu i bezbedno se sklone.

Među ljudima koji su do sada napustili Ukrajinu je i ukrajinska elita, odnosno brojni ukrajinski oligarsi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike