Odbegli robijaš uhapšen u Holandiji! Albanac tokom novogodišnje noći izveo spektakularno beksto iz italijanskog zatvora!

01.03.2022

22:55

0

Mehil je član 'bande ledeno hladnih očiju' koja je odgoorna za niz provala u vile u Pijemontu i Lombardiji, služio je kaznu do 2029. godine

Odbegli robijaš uhapšen u Holandiji! Albanac tokom novogodišnje noći izveo spektakularno beksto iz italijanskog zatvora!
Najzabavnija zanimanja na svetu - Copyright Profimedia

U Holandiji je uhvaćen 29-godišnji albanski kriminalac koji je tokom novogodišnje noći pobegao iz zatvora u Italiji tako što se spustio iz ćelije uz pomoć užeta napravljenog od posteljine, saopštila je u utorak italijanska policija.

Kristjan Mehil je član 'bande ledeno hladnih očiju' koja je odgoorna za niz provala u vile u Pijemontu i Lombardiji, služio je kaznu do 2029. godine.

Najveća pljačka ovo  bande bila je u novembru 2018. kada su ukrali gotovinu i dragocenosti  od poznatog proizvođača vina iz Monferata Rikarda Kopa nakon što su mu više puta pretili da će mu razneti mozak ako ne otvori sef.

Naoružana i nasilna banda uhapšena je u maju 2019 godine. Tom prilikom je policija je rekla da je banda delovala sa vojnom preciznošću - istom preciznošću koja je prikazana u Mehillovom spektakularnom bekstvu iz zatvora.

Uhapšena su i trojica navodnih saučesnika u bekstvu iz zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ANSA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike