Vođa ukrajinske delegacije na "nivou": Njegov stajling skrenuo pažnju sa istorijskih pregovora (FOTO)

28.02.2022

15:42

1

Svet su obišle fotografije pregovora, a pored samog sadržaja razgovora pažnju na društvenim mrežama privukao je i "stajling" ukrajinske delegacije

Vođa ukrajinske delegacije na "nivou": Njegov stajling skrenuo pažnju sa istorijskih pregovora (FOTO)
Pregovori Rusije i Ukrajine u februaru 2022. - Copyright Profimedia

Pregovori delegacija Rusije i Ukrajine u Gomeljskoj oblasti, povodom eskalacije sukoba u toj zemlji su završeni, ali detalji za sada nisu objavljeni.

Svet su obišle i fotografije sa tih pregovora, a može se reći da je pored samog sadržaja razgovora pažnju na društvenim mrežama privukao i "stajling" ukrajinske delegacije.

Naime, dok je ruska delegacija koju je predvodio savetnik šefa države Vladimir Medinski, a pored njega su bili i zamenik ministra spoljnih poslova Andrej Rudenko, zamenik ministra odbrane Aleksandar Fomin i predsedavajući Komiteta za međunarodne poslove Dume Leonid Slucki, shodno nivou diplomatije i visini zadatka bila u odelima, za ukrajinsku delegaciju se to baš i ne bi moglo reći.

Ukrajinsku delegaciju je predvodio ministar odbrane Ukrajine Aleksej Reznikov, a pored njega tu su bili i savetnik šefa kabineta predsednika Mihail Podoljak, lider partije Sluga naroda David Arahamija, ministar odbrane Ukrajine Aleksej Reznikov, šef delegacije Ukrajine u Trilateralnoj kontakt grupi Andrej Kostin, narodni poslanik Rustem Umerov i zamenik ministra spoljnih poslova Nikolaj Točicki.

Na važan, može se reći i krucijalan sastanak, koji bi trebalo da dovede do prekida vatre i obustave sukoba, deo ukrajinske delegacije došao je obučen mimo svih diplomatskih protokola.

Najviše je pažnje privukao upravo David Arahamija, koji je bio u majici kratkih rukava, te sa kačketom na glavi. Ostali članovi delegacije bili su u garderobi koja više liči na vojnu nego dostojnu diplomatije.

Da li je ukrajinska delegacija na ovaj način htela da pošalje poruku ruskoj za sada nije poznato, ali jedno je sigurno da su oči celog sveta danas bile uprte u njih, očekujući vesti o tome da sukobi budu okončani, te da se nastavi sa pregovorima o spornim pitanjima.

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike