"Da li je vreme za anti-Hitl... Pardon, anti-Putinovu koaliciju?": Skandalozno pitanje usred NATO konferencije! (VIDEO)

24.02.2022

12:00

1

Autor: 24sedam

Prvo pitanje novinarke iz Ukrajine izazvalo je veliku pažnju

"Da li je vreme za anti-Hitl... Pardon, anti-Putinovu koaliciju?": Skandalozno pitanje usred NATO konferencije! (VIDEO)
New Project(1) - Copyright Foto: Twitter/Printscreen/i24

Generalni sekretar NATO-a, Džens Stoltenberg, održao je konferenciju na kojoj je istakao da je ta organizacija spremila stotine aviona i hiljade vojnika u cilju agresije prema Rusiji.

On je u svom izlaganju istakao da je "akcija NATO-a neophodna" i da su se Severna Amerika i veliki deo Evrope udružili protiv Rusije.

Nakon njegovog govora o agresiji Rusije, dozvolio je novinarima da mu postave pitanja, a već prvo pitanje novinarke iz Ukrajine izazvalo je veliku pažnju. Međutim, nije pitanje to koje je privuklo pažnju već njen navodni lapsus koji je opravdano protumačen kao provokacija.

- Svi znamo da se NATO neće boriti za Ukrajinu, ali zar ne mislite da je vreme da NATO napravi anti-Hitler.. Izvinite, anti-Putin koaliciju?-pitala je ona.

Generalni sekretar NATO, nije reagovao na njen "lapsus", ali su na društvenim mrežama odmah osvanuli snimci njenog pitanja.

Objave ovog tipa samo se nižu na društvenim mrežama, a osim poređenja Putina sa Hitlerom i njegovom politikom, najpopularnije su objave u kojima korisnici pišu o povratku Sovjetskog saveza i masovno dele snimke o još jednom "predviđanju" autora crtane serije "Simsonovi".

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike