Opasno oružje u tenzičnoj oblasti: Pronađena još jedna granata na rusko-ukrajinskoj granici!

19.02.2022

13:33

0

U oblasti Rostov u Rusiji prethodno je jutros eksplodirala granata na lokaciji udaljenoj jedan kilometar od granice

Opasno oružje u tenzičnoj oblasti: Pronađena još jedna granata na rusko-ukrajinskoj granici!
AP22022501463088 - Copyright AP Photo/Efrem Lukatsky

Na teritoriji Rostovske oblasti u blizini državne granice sa Ukrajinom pronađena je još jedna granata, rekao je Interfaksu izvor koji nije želeo da bude imenovan.

- Druga granata je, takođe, uočena u Tarasovskom okrugu u blizini sela Mitjakinskaja. Ovo je projektil iz sovjetske ere kalibra 120 milimetara - rekao je on.

U oblasti Rostov u Rusiji prethodno je jutros eksplodirala granata na lokaciji udaljenoj jedan kilometar od granice sa Ukrajinom, saopšteno je iz nadležnih ruskih službi.

- Granata je eksplodirala na teritoriji Tarasovskog okruga Rostovske oblasti, jedan kilometar od granice Rusije i Ukrajine. Eksplozija se dogodila u 4.00 sata po moskovskom vremenu, na samo 300 metara od naseljenih stambenih objekata - rečeno je izveštaču agencije TASS iz zvaničnog izvora i potvrđeno da su lokalni stanovnici prijavili ovaj incident bezbednosnim službama.

Agencija RIA Novosti je navela da nije bilo žrtava, kao i da nije pričinjena nikakva materijalna šteta, dok su drugi izvori tvrdili da je stradao jedan ruski vojnik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike