Tuča u ukrajinskoj emisiji: Političar i novinar se sukobili, pale teške reči, pa sevale i pesnice (VIDEO)

19.02.2022

13:04

0

Član proruske partije isprovocirao je neistomišljenika koji je ustao i lupio mu šamar, nakon čega je usledio fizički okršaj

Tuča u ukrajinskoj emisiji: Političar i novinar se sukobili, pale teške reči, pa sevale i pesnice (VIDEO)
ukr - Copyright Printscreen Twitter/gkates

Prilikom razgovoa o tenzijama na istoku Ukrajine u jednoj od najgledanijih emisija u Ukrajini došlo je do tuče između dva gosta koji su imali suprotne stavove.

U studiju emisije "Sloboda govora" Savika Šustera gostovali su član proruske partije u Ukrajini Nestor Sufrič i novinar Jurij Butusov koji je imao suprotan politički stav.

Iako je rasprava bila žučna, i gledaoce i prisutne u studiju iznenadilo je kada je Busutov tokom Sufričevog izlaganja ustao, prišao mu i lupio mu šamar.

Sufrič je tada skočio i uzvratio mu istom merom, a onda je krenula tuča, dok su ostali gosti u studiju pokušavali da ih razdvoje.

Butusov je bio isprovociran kada je Šufrič rekao da je njegova "Platforma za život“ druga stranka po snazi u parlamentu, kao i da "narod Ukrajine podržava njegovu stranu“, na šta je Butusov odgovorio optužbama da su "njeni članovi izdajice" i da "šire rusku propagandu u Ukrajini".

 

 

Šuster mu je odgovorio da će "sud da odluči da li je neko izdajnik“ i tada je Butusov skočio i udario ga u lice.

Kada su ostali prisutni uspeli da ih razdvoje, Šufrič je nakratko napustio studio, a po povratku je poručio rivalu da je “običan provokator”, kao i da “grebe kao devojčica”.

Osim njih, gosti ove epizode bili su i bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko, bivši premijer Arsenij Jacenjuk i bivši sekretar ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Aleksandar Daniljuk.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike