Ukrajinski veterinari u šoku, Broša definitivno ima devet života: Mačak se prao u veš-mašini čitavih pola sata - i preživeo (VIDEO)

27.01.2022

21:12

0

Mačak je siv kao i bubanj od veš-mašine, pa vlasnici nisu primetili da je unutra

Ukrajinski veterinari u šoku, Broša definitivno ima devet života: Mačak se prao u veš-mašini čitavih pola sata - i preživeo (VIDEO)
mačak - Copyright Facebook/Ветеринарная клиника "На Рабочей"

Izreka kaže da mačke imaju devet života. U gradu Dnjepar u Ukrajini jedan mačor je pola sata proveo u aktiviranoj mašini za pranje veša i – preživeo.

Prema rečima osoblja veterinarske klinike u koju je dovezen nakon incidenta, mačak je ostao u mašini za veš oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegove "krike“.

Vlasnici su objasnili da mačor Broša inače voli da spava u veš-mašini, a budući da je sive boje, kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primetili prilikom uključivanja.

Prema rečima lekara, životinja je imala nisku temperaturu tokom pregleda i otežano je disala, oči su joj bile zatvorene zbog praška, a iz usta je jako mirisalo na deterdžent.

Broša je primio terapiju i pušten je kući kada su mu analize bile dobre. On se oseća dobro, aktivan je i ima apetit, dodaju stručnjaci.

 

 

- Ne srećemo se prvi put sa ovakvim slučajem, ali je Broša imao sreće. Ne kaže se slučajno da mačke imaju devet života - dodali su veterinari.

Bonus video

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike