Ubio roditelje kada su raskrinkali njegovu mrežu laži: Čeka ga doživotna robija (VIDEO)

23.01.2022

09:01

0

Autor: 24sedam

Policiji prijavio da su otac i majka nestali

Ubio roditelje kada su raskrinkali njegovu mrežu laži: Čeka ga doživotna robija (VIDEO)
halderson - Copyright Youtube/Law&Crime Network

Čendleru Haldersonu (23), iz Viskonsina, preti doživotna robija nakon što je ubio roditelje kada su otkrili da je lagao da se zaposlio u kompaniji "Spejs iks" Ilona Maska.

Kako se navodi, Halderson je ispelo čitavu mrežu laži, a proglašen je krivim po svim tačkama optužnice, uključujući ubistvo sa namerom, sakrivanje tela i podnošenje lažnih prijava policiji.

Tužioci su naveli da je nasilje počelo kada su njegovi roditelji, Bart i Krista Halderson, otkrili da je lagao o raznim aspektima svog života. Govorio im je da je pohađao koledž, radio za osiguravajuću kuću i razmatrao primamljivu poslovnu ponudu iz "Spejs iksa".

 

 

Priče je potkrepljivao lažnim mejlovima. uključujući i prepisku sa koledžom, koji je navodno pohađao. Ipak, njegov otac je postao sumnjičav jer je Čendleru stalno nedostajalo novca.

Zato je pozvao koledž, predstavljajući se kao sin, ali je tada saznao da on uopšte nije primljen u tu školu.

Kada je raskrinkan, sin mu je pucao u leđa, a nekoliko sati kasnije je ubio i majku.

Kako su naveli tužioci, njihova tela je iskasapio i zapalio ih na različitim lokacijama u narednih nekoliko dana. Policiji je prijavio da su mu roditelji nestali i da se nisu vratili nakon boravka u vikendici. Međutim, istražitelji su pronašli torzo na imanju, a majčini ostaci su otkriveni nedelju dana kasnije. Stravičan zločin se dogodio prošle godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike