Brižit Makron dobila šokantan telefonski poziv: "Vaš muž je trenutno sa ljubavnikom!"

13.01.2022

17:32

0

Brojne glasine prate predsednički par Makron

Brižit Makron dobila šokantan telefonski poziv: "Vaš muž je trenutno sa ljubavnikom!"
makron - Copyright Ludovic Marin, Pool via AP

Francuska prva dama, Brižit Makron, primila je anonimni telefonski poziv u kome je navedeno da njen muž Emanuel Makron provodi vreme sa ljubavnikom, prenose tabloidi.

Iako nije tako lako doći do prve dame bilo koje države i treba proći kroz brojne bezbednosne prepreke, izvesni muškarac (68) uspeo je da to sve zaobiđe i uspostavi vezu sa njom, poručivši joj: "Znam da je vaš muž trenutno sa muškarcem".

Ove senzacionalne informacije u novom dokumentarcu prenosi politički komentator Nikolas Priset.

Christophe Petit Tesson/ Pool via AP
 

U filmu "U paklu predsedničke kampanje" prate se česte skandalozne glasine koje prate privatan život predsedničkog para. Podsetimo, nedavno je Makronova odlučila da tuži medije koji su tvrdili da je rođena kao muško.

Inače, Emanuel i Brižit su se prvi put upoznali kada je njemu bilo samo 15 godina, a ona je radila kao profesorka književnosti u Amjenu. Tada je imala 39 godina, a zbog Makrona je napustila muža sa kojim je dobila troje dece.

Prema rečima Fransoa Patrijata, Makronovog stranačkog kolege, Brižit je bila skrhana posle tajanstvenog telefonskog poziva.

- Da li ste svesni šta se usuđuju da govore? Neće nas uopšte poštedeti. Bila sam tužna i šokirana da to čujem, ali ćemo to pregurati - navodno je prva dama rekla svojim prijateljima.

AP Photo/Daniel Cole
 

Razlika od 24 godine od samog početka je predstavljala problem u njihovoj vezi, pogotovo što je Makron tada i dalje išao u školu.

Afera sa udatom profesorkom je izazvala skandal, međutim, par je zajedno sve ove godine. Makronovi roditelji su zamolili Brižit da prestane da ga viđa dok ne napuni 18 godina, a ona im je, navodno, tada poručila "da ništa ne može da obeća".

Venčali su se 2007. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dejli mejl

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike