Pucnjava pred odbrojavanje do 12: Troje mrtvih, četvoro ranjeno

01.01.2022

18:52

0

Ime osobe koja je teško ranjena nije saopšteno, a prema rečima nadležnih očekuje se da će se ostali ranjeni, njih troje, oporaviti

Pucnjava pred odbrojavanje do 12: Troje mrtvih, četvoro ranjeno
Policija - Copyright Pixabay

Tri osobe su poginule, a četiri su povređene nakon što je nekoliko ljudi, samo nekoliko minuta pre kraja 2021. godine, zapucalo iz vatrenog oružja na zabavi u američkoj saveznoj državi Misisipi, saopštile su lokalne vlasti.

Jedna osoba je i dalje u kritičnom stanju posle tuče koja je prethodila pucnjavi na novogodišnjoj zabavi u gradu Galfport, saopštila je policija.

Istražitelji još uvek vrše uviđaj, pretresaju mesto pucnjave i intervjuišu svjedoke, za sada nema hapšenja, ali šef policije Galfporta planira da do kraja dana održi konferenciju za novinare.

Troje ubijenih ljudi identifikovani su kao Korei Dubosi (23) iz D'Ibervila, Sedrick Mekord (28) iz Galfporta, i Obri Luis (22) iz Bej St. Luisa, rekao je novinarima mrtvozornik okruga Harison Brajan Svicer.

Ime osobe koja je teško ranjena nije saopšteno, a prema rečima nadležnih očekuje se da će se ostali ranjeni, njih troje, oporaviti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike