Objavljena je lista najvećih ikona stila, a prvo mesto pripalo je Hariju Stajlsu čije kombinacije dižu popriličnu prašinu u modnom svetu

27.11.2021

16:50

0

Prema najnovijim podacima Hari Stajls nadmašio je Bili Ajliš te je odlikovan titulom najveće svetske ikone stila

Objavljena je lista najvećih ikona stila, a prvo mesto pripalo je Hariju Stajlsu čije kombinacije dižu popriličnu prašinu u modnom svetu
Harry Styles - Copyright Profimedia

Britanski pevač poslednjih godina je privukao je puno pažnje i podigao poprilično prašine na modnoj sceni svojim ekstravagantnim, upečatljivim i rodno neopterećenim stilom.

Setimo se samo kombinacije Gučijeve jakne i haljine koju je obukao prilikom snimanja "Vogue" naslovnice 2020.

Harijevi stajlinzi i modne kombinacije ove godine bili su najtraženiji u čak 27 zemalja, uključujući Veliku Britaniju, SAD i Španiju, pokazala je analiza podataka Gugl pretraživanja koje je napravio "Money.co.uk".

Profimedia
 

Početkom ovog meseca bivša zvezda "One Direction" upustila se i u bjuti vode lansiranjem sopstvenog brenda naziva "Pleasing". Prvi predstavljeni proizvodi bili su lak za nokte, serum za kožu te čelični valjak za usne i oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Bili Ajliš zauzela je drugo mesto

Harijev modni uticaj potisnuo je prošlogodišnju pobednicu, kantautorku Bili Ajliš na drugo mesto liste najuticajnijih svetskih ikona stila. Njena "grunge" estetika karakteristična na Generaciju Z bila je najtraženija u 23 zemlje, uključujući Brazil, Indiju, Portugal i Tursku.

Pevačica Arijana Grande je ove godine zauzela treće mesto, a njen stil bio je vrhu pretraživanja u 14 zemalja.

Prvih pet zaokružile su članice porodice Kim Kardašian i Kendal Džener, čija su modna izdanja bila najpopularniji u osam, odnosno sedam zemalja. Kajli Džener, Kardi Bi, Riana, Jiso iz muzičke grupe "Blekpink" i Džastin Biber takođe su ušli u prvih deset najuticajnijih ikona stila.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tportal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike