Pet najboljih komada za jesen 2022. po izboru modnih ikona današnjice (FOTO)

14.09.2022

17:12

0

Autor: Z. A.

Hit i šik, deluje luskuzno, a ne mora to da bude

Pet najboljih komada za jesen 2022. po izboru modnih ikona današnjice (FOTO)
profimedia-0721220199 - Copyright Profimedia

Moda nikada nije bila brža, trendovi se smenjuju na dnevnom nivou, ponuda nikad nije bila veća - tako da sve deluje haotično i zbunjujuće. Zato nije zgoreg baciti okce šta biraju i kako kombinuju komade žene od stila.


Kako bi žena imala stil, ne mora da ima skupe komade, bitno je da ima dobro oko i, naravno, da zna šta joj dobro stoji u odnosu na građu i dob, a činjenica je da joj u tome mogu pomoći određeni modeli odeće koji sami po sebi deluju luksuznije i sofisticiranije.

Evo šta ove jeseni u tom smislu možemo da iskopiramo od žena koje slave modu:

 

1. Kejti Holms: braon boja
Profimedia
 

Za reviju dizajnerke s Menhetna na Njujorškoj nedelji mode Kejti Holms, inače ljubiteljka vrlo opuštenih odevnih izdanja, sredila se od glave od pete, a haljina koju je odabrala ako stvorena je za nju, i krojem i bojom.

Ponela je  midi haljinu zemljanih tonova od kojih preovladava braon, šareni dezen i asimetričan kroj. Gornji deo prianja uz telo i ima efektnu rol-kragnu, a zanimljiv je i drugačiji dezen na dugim rukavima i predelu torza.

 

2. Džesika Alba: farmerke ravnog kroja
Profimedia
 

Kraljica street style odevanja je još jednom dokazala da ona ne omašuje ni kada je izbor farmerica. Za ovu sezonu pakujemo one uske i pazarimo one ravnog kroja i malo dubljeg struka.

3. Sara Džesika Parker: cipele i tašna iz dva sveta
Profimedia
 

 

Modna ikona Sara Džesika Parker posetila je na Nedelji mode u Njujorku modnu reviju Fendi, za koju je ovaj brend dizajnirao i specijalnu torbu koja predstavlja omaž njenom liku Keri Bredšo iz serije "Seks i grad". Sara je za pvu priliku obukla košulju sa diskretnim dezenom u zemljanim tonovima i suknju bež boje u midi dužine. Ceo stajling je podigla svetlo plavim stileto cipelama od pliša i torbom brenda, sada već kultnog modela "Fendi" u ljubičasto-roze boji.

4. Kejt Mos: čizme iznad kolena
Profimedia
 

Kejt ne prestaje da nas oduševljava svojim stilskim idejama ni nekoliko decenija nakon što se pojavila na modnim stranicama i revijama najpoznatijih modnih dizajnera. Ni ona nije propustila Njujoršku nedelju mode, pa je za tu priliku obukla teksas haljinu koju je u struku vezala interesantnim kaišem, ali složićete se da je ceo stajling podigla, neprolaznim kožnim crnim čizmama iznad kolena.

5. Sijena Miler: tregerke od džinsa

Džins nikada neće izaći iz mode! A iz Sijeninog ormana tek! Carica street style izdanja nam je dala ideju kako da od najležernijeg komada odeće ove jeseni napravimo šik autfit.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike