En Hatavej ovim stajlingom sve podsetila na kultno izdanje iz filma „Đavo nosi Pradu“

19.01.2022

18:12

0

Odeća iz ovog modnog filma je i danas aktuelna

En Hatavej ovim stajlingom sve podsetila na kultno izdanje iz filma „Đavo nosi Pradu“
profimedia-0119227049 - Copyright Profimedia

Novu godinu na Instagramu Oskarom nagrađena En Hatavej otvorila je objavom u znaku stajlinga kakvog se ne bi postidela da nositi Endi Saks – lik koji je 2006. godine utelovila u kultnom filmu „Đavo nosi Pradu“

Priča o mladoj novinarki punoj ambicija koja će se suočiti sa surovom stvarnošću sveta modnog printa postala je prava kinematografska referenca.

Omiljeni trenutak obožavatelja filma nesumnjivo je onaj u kojem Endi, koju glumi En Hatavej, postaje prava modna ikona. Godinama kasnije njeni dizajnerski kompleti i dalje su pamtljivi, a svojim stajlingom objavljenim na Instagramu glumica uspela je oduševiti sve.

Profimedia
 

Na podeljenim fotografijama En nosi minijaturnu cvetnu haljinu s dodatkom belog okovratnika, a njima je pridružila crne najlonke začinivši ih parom gležnjača s trendovskom platforma petom.

Kako je otkrila na drugim fotografijama, ovo izdanje kompletirala je predimenzioniranim kaputom u mornarskoplavoj boji, dok je na ramenu nosila žutu torbicu koju, poput haljine, potpisuje modna kuća „Valentino“.

Kosa visoko podignuta u konjski rep sa šiškama u kombinaciji spomenutim izdanjem učinila je svoje, o čemu dovoljno svedoče milioni lajkova, ali i komentari u kojima njeni pratioci ne prestaju upoređivati viđeno izdanje s onim iz filma „Đavo nosi Pradu“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike