Najlepše iznenađenje u životu: 12 godina je molio roditelje da mu nabave psa, a onda je dobio rođendanski poklon (VIDEO)

16.08.2022

06:04

0

Autor: Z.A.S.

Lepši poklon nije mogao da poželi

Najlepše iznenađenje u životu: 12 godina je molio roditelje da mu nabave psa, a onda je dobio rođendanski poklon (VIDEO)
Pas - Copyright Pixabay

Divno je usrećiti decu. I divno je usrećiti životinje i pružiti im priliku da žive u domu prepunom ljubavi.

Roditelji 12-godišnjeg Adama su odlučili upravo to - da usreće svog sina, ali i jedno crno štene koje su Adamu poklonili za 12. rođendan.

Sve ovo se nije dogodilo tek tako bez povoda. Naime, Adam još od svoje treće godine moli svoje roditelje da mu nabave psa. Oni su toj molbi godinama odolevali, ali su konačno odlučili da je vreme da usliše njegovu molbu.

Adamova mama je na svom Tik-Tok nalogu objavila emotivan video u kojem se vidi reakcija njihovog voljenog sina na najlepše iznenađenje u životu.

Prvo su mu predali poklon, a Adam se malo zbunio, jer, kada ga je otvorio, ugledao je igračke za pse. Ipak, dečak nije skidao osmeh sa lica.

- Stvarno? Igračke za pse? Žao mi je prijatelju, izgleda da ti je potreban pas - čuje se kako mu govori majka, a zatim se približava i njegov otac koji u rukama nosi crnu krznenu lopticu.

Nakon što je Adam ugledao psa, bio je šokiran i nije odmah uspeo da dođe do reči, a onda je uspeo da izgovori da misli da će se rasplakati i da brizne u plač.

Naravno, odmah je prišao i počeo da nežno mazi svog novog ljubimca.

- Želja mu se ispunila - piše na kraju videa koji je pregledan preko 38 miliona puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike