Došla je po svog ljubimca u salon za šišanje, a tek kad je stigla kući shvatila je da to nije njen pas

21.01.2022

15:25

0

Tek nakon par sati primetila je da je iz salona uzela tuđeg psa

Došla je po svog ljubimca u salon za šišanje, a tek kad je stigla kući shvatila je da to nije njen pas
pas pogrešan - Copyright Printscreen/Facebook, Tykesha Cherry

Tikeša Čeri je ostala šokirana nakon što je napustila grumera za pse jer je primetila da se njen psić ponaša pomalo čudno, da bi tek posle nekog vremena shvatila da je dobila tuđeg ljubimca.

Nakon što se vratila kući iz salona za šišanje ljubimaca, vlasnica je posmatrala svoje desetomesečno štene i pitala se zašto se tako čudno ponaša, pa je pozvala i svog dečka da ga pita čini li se i njemu da njihova malteška pudla "nije baš sva svoja".

Tek je, kaže, nakon par sati shvatila da se pas uopšte i ne odaziva na svoje ime, a kad ga je izbliza bolje pogledala, primetila je i da su mu šapice, inače glatke i ružičaste, prekrivene dlakom i zaključila da ima pogrešnog psa.

- Dok sam uzimala psa bavila sam se računom i plaćanjem i nisam ni imala priliku da ga dobro pogledam, a i ono što sam videla mi je izgledalo normalno - kaže ona.

Tek kad je, kaže, dečku opisivala neke od promena u psećem ponašanju, oboje su u isti glas zaključili da to možda nije njihov Laki.

Zato je Čeri odmah odjurila nazad u salon, vratila "pogrešnog psa" njegovoj vlasnici i uzela svoje štene.

- Iskočila sam pravo iz auta i potrčala prema salonu, a žena koja je stajala na vratima je rekla: "Zdravo, Bentli!" - priča Čeri, koja je i na Facebooku napisala post o dva ista psa i objavila njihove fotografije, a njena objava brzo je postala viralna.

Osim toga, iako ne zvuči da je baš tako lako pogrešiti, u komentarima se vidi da ova devojka definitivno nije prva koja je sa šišanja kući odnela tuđeg psa misleći da je njen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike