Sumnjate da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako možete da saznate da li vaš muškarac švrlja

29.11.2021

19:55

0

Autor: 24sedam

Ona upozorava na tzv. crvene zastave koje odaju svakog preljubnika

Sumnjate da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako možete da saznate da li vaš muškarac švrlja
dainis-graveris-zI0oNcMoy6A-unsplash - Copyright Unsplash

Žena koja samu sebe naziva "razaračicom brakova" jer izlazi s oženjenim muškarcima je objasnila kako uočiti da vas partner vara. 

Emi Kups (32) iz SAD-a uživa u tome da bude ljubavnica, ali kaže da je i sama bila prevarena. Objasnila je na koje crvene zastavice žene treba da paze kako bi uhvatile partnera u neverstvu. Bivša učiteljica kaže da su ovo sigurni znakovi da niste jedina.

Prema istraživanju" AYRE Event Solutions", evidentan je porast prevara tokom praznične sezone, a veliki postotak 'prevaranata' je izjavilo da su varali partnere s kolegama s posla.

Emi, koja na svojoj Instagram stranici @amy.kupps93 ima 84 hiljade pratilaca, sebe vidi kao profesionalku kada su u pitanju vanbračne veze.

Čak se i rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, a danas ne mari što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice.

- Niko nikad ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili - objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oružje u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoj instinkt - savetuje i dodaje da postoji velika šansa da ste u pravu i da on ima nekog sa strane.

Navela je crvene zastavice na koje treba pripaziti:

Odjednom je jako dobar

Ako vaš partner postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se.

- Neka očita ponašanja poput dragosti iz vedra neba, pogotovo ako inače nije pažljiv tip - kaže Emi.

- Kupovina nasumičnih poklona, što inače na radi, je isto znak upozorenja. Na primer donosi vam cveće ili kupuje nakit - kaže ona.

Pexels
 

- Za mene je to velika crvena zastava - upozorava.

Skupi božićni pokloni ispod jelke takođe bi mogli biti znak krivice.

Postao je zaboravan

Ako vaš partner stalno zaboravlja da učini nešto što je rekao da će učiniiti ili vas ne sluša i ne doživljava - onda je to vrlo loš znak, tvrdi Emi.

- Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da im je um negde drugo i da vi nemate njihovu pažnju - objašnjava.

Vodi više računa o higijeni

Svi mi s vremena na vreme malo menjamo svoj režim lepote, ali često tuširanje i nošenje parfema može da bude znak da partner ima nekog sa strane.

- Tušira li se više nego inače? Stavlja "afteršejv"? Odjednom je zainteresovan za izgled svojih intimnih delova? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost - upozorava.

- Morate da se zapitate zašto se toliko peru i da li zapravo žele da se reše tragova poput ženskog "mirisa" ili njihovog parfema - kaže.

Promenio je stil

Oblače li se bolje, idu li više u teretanu ili se više trude oko svog izgleda?

Ovo je sledeća veća crvena zastavica ako je reč o radnim danima i ako češće nego pre spominju novu kolegicu na poslu ili nekog koga su upoznali dok su bili van kuće.

Pexels/ Andrea Piacquadio
 

- Ispeglana ili sveža odeća, možda su počeli da nose novu odeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji - kaže Emi i dodaje da su to stvari koje zvuče očito i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vreme da se zapitate za koga se on sređuje.

Strahuje od telefona

Da li čuvaju svoj telefon i ne dopuštaju vam da ga koristite? Ili, iznenada ga zgrabe kad god napuste sobu ili ga svuda nose sa sobom?

- Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako dotaknete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dole, ovo je najveća crvena zastava koju možete uočiti - objašnjava ova iskusna ljubavnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Druga stvar koju treba proveriti jeste brišu li svoju istoriju pretraživanja nakon korišćenja prenosnog računara, tableta ili telefona - dodaje.

- Šta to oni pretražuju na Internetu što ne žele da vi vidite? Zapitajte se - zaključuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike